Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са њим је ЛЕПА БРЕНА биле пре Бобе Живојиновића: Био је кафанџија, а касније је упловио у политичке воде (ФОТО)

Лепа Брена и њеног бившег је спојила музичка сарадња

1668949419_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-sovracar.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/YоуТубе - соврацар
Oglas

Лепа Брена је била у емотивној вези са Мирком Крлићем. Он је био кафенџија из Зрењанина, а касније је упловио у политичке воде. 

Она је на избору за песму Евровизије, појавила са песмом "Мики, мићо", која је како пишу медији, била посвећена њеном тадашњем дечку.

Прочитајте још: КОЈОЈ БОЉЕ СТОЈИ: Јелена Карлеуша и Маја Беровић у истој одевној комбинацији (ФОТО/ВИДЕО)

Мирко је о Лепој Брени касније имао само речи хвале и тврдио је да су остали у пријатељским односима наком раскида.

"Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али сада је то већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи. О ономе што прича зрењанинска чаршија, да је требало да се уда за мене и да је, тако рећи, све већ било готово – могу рећи да је све то машта и нечије лепе жеље… Ја могу да изјавим да је, после нашег забављања Брена за мене била и остала велики пријатеј. И право да вам кажем, нимало се нисам изненадио када је објављено да се удаје. Јер, ја за ту њену жељу већ одавно знам.

Такође, је рекао да је Бренина највећа жеља била да заснује породицу.

Док смо били заједно, често ми је говорила: Мирко, највећа ми је жеља да заснујем своју породицу. Стално ме прогони мисао да ће слава једнога дана проћи, а ја остати сама… Од тог страха никако није могла да се ослободи, поготово што је стално била одвојена од родитеља, који живе у Брчком", изјавио је својевремено Крлић.

Фото: ПРинтсцреен YоуТубе - соврацар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas