Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊЕ РАСПОЛОЖЕЊЕ

"Са осмехом на лицу и оптимистично идемо напред": Певачица Славица Ћуктераш честитала 2021. читаоцима Магазина Новости

О новогодишњим жељама и сећањима на 2020. годину, за Магазин Новости, говорила је и Славица Ћуктераш.

1609433593_Slavica-Cukteras.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / цуктерасславица
Oglas

Певачица Славица Ћуктераш, у новогодишњем интервјуу за Магазин Новости, открила је по чему ће памтити 2020. годину, као и која је њена највећа новогодишња жеља.

  •  Који је најлепши поклон који сте добили до сада за Нову годину?

- Увек када ме то питају, мени мозак забагује (смех). Немам сад неки који бих посебно издвојила, а и не везујем поклоне само за посебне дане и празнике, увек треба обрадовати људе које волите неком ситницом или нечим већим, свакако је осмех на лицу и срећа коју видите, од људи којима поклањате, најбитнија. Ваљда ћу и ја добити неки који ће ме одушевити (смех).

Прочитајте још: Певачица Катарина Остојић Каyа за Новости открива: Ево шта је НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који сам добила за Нову годину (ФОТО)

  •  По чему ћете памтити 2020. годину, а да није корона?

- Памтићу је по томе да ми је пријала прва изолација, открила сам ТикТок, чари глуме и свега тога, човек схвати да уметност може да се искаже и на неки други начин, провела сам квалитетно време са ћерком, пријатељима, радила на разним пројектима, одмарала, уживала, ето. Било је и ружних ствари, али њих ћемо оставити у 2020. и ићи напред са осмехом на лицу и оптимистично.

Прочитајте још: Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација

  •  Која је ваша новогодишња жеља?

- Па да све ово прође, наравно. Мислим да је свима нама већ преко главе ове ситуације и желим јако да се све ово заврши и да можемо да се вратимо нормалном животу, да радимо, да се дружимо, излазимо, путујемо...

Прочитајте још: Глумица Ања Мит ову годину ће памтити као најдужу, а за Магазин Новости је открила које су њене новогодишње жеље

  •  Порука за читаоце

- Да се што више труде да одрже неки позитиван став о животу, да буду оптимистични, мислим да смо сви "попуцали", да се жаргонски изразим и да нам је потребно да што пре све прође и да живот поново буде нормалан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas