Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Са женом глуми у "Игри судбине", а ево какви су приватно: ОТКРИВЕНА ТАЈНА складног брака познатог глумачког пара (ФОТО)

Познати глумац Стојан Ђорђевић отворено о браку

1646067010_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/stojan_djordjevic
Oglas

Глумац Стојан Ђорђевић прославио се улогом у серији "Клан", а сада свакодневно одушевљава публику улогом Вида у серији "Игра судбине", чија се трећа сезона тренутно емитује. У овом пројекту игра и његова супруга Андријана, а он се осврнуо на то колико им приватни живот испашта због посла.

Стојан и Андријана имају двоје деце, са којима проводе сваки слободан тренутак. Ипак, како глумац каже, немају времена за наследнике колико би желели.

- Приватни живот нам испашта због посла, јер снимања трају заиста дуго, дешава се да клинце одведемо ујутру у вртић и видимо их тек увече када се вратимо кући, а и када дадиља оде, они у то време увелико спавају. Најтеже нам пада то што не можемо више да им се посветимо, да се играмо, дружимо онолико колико бисмо ми то хтели, али такав нам је посао и тако мора да буде - рекао је Стојан.

Прочитајте још: Хана и Петар Грашо открили да ли чекају дечака или девојчицу: Певач изненадио госте на слављу

Глумац је истакао да у његовом браку нема трзавица и да сцене које имају у серији не могу да утичу на њихов однос у приватном животу.

- Код нас нема љубоморе, то је за децу. Ми на сетовима употребљавамо неке друге емоције које смо учили на факултету и свака сцена коју одиграмо је саставни део посла и наравно да користимо неке наше мале трикове - рекао је он.

Стојанова старија колегиница Даница Ристовски, која у "Игри судбине" игра Лилу, недавно се након 42 године брака развела од супруга Лазара Ристовског, а глумац каже да се након тога чуо са Даницом.

- Чуо сам се са Даницом након што сам сазнао да се развела од Лазара. Она је моја драга колегиница и пријатељица и ја не бих волео да коментаришем то - рекао је Стојан и додао да сви глумци своје приватне проблеме остављају по страни када се камере укључе:

- Ми смо сви професионалци и трудимо се да свој приватни живот оставимо ван студија. Било је ту многих ситуација, смртних случајева, приватних проблема, али ми то све оставимо испред студија и улазимо у неку нову снимајућу енергију.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas