Oglas
· · Komentari: 0

Sa ženom glumi u "Igri sudbine", a evo kakvi su privatno: OTKRIVENA TAJNA skladnog braka poznatog glumačkog para (FOTO)

Poznati glumac Stojan Đorđević otvoreno o braku

1646067010_Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/stojan_djordjevic
Oglas

Glumac Stojan Đorđević proslavio se ulogom u seriji "Klan", a sada svakodnevno oduševljava publiku ulogom Vida u seriji "Igra sudbine", čija se treća sezona trenutno emituje. U ovom projektu igra i njegova supruga Andrijana, a on se osvrnuo na to koliko im privatni život ispašta zbog posla.

Stojan i Andrijana imaju dvoje dece, sa kojima provode svaki slobodan trenutak. Ipak, kako glumac kaže, nemaju vremena za naslednike koliko bi želeli.

- Privatni život nam ispašta zbog posla, jer snimanja traju zaista dugo, dešava se da klince odvedemo ujutru u vrtić i vidimo ih tek uveče kada se vratimo kući, a i kada dadilja ode, oni u to vreme uveliko spavaju. Najteže nam pada to što ne možemo više da im se posvetimo, da se igramo, družimo onoliko koliko bismo mi to hteli, ali takav nam je posao i tako mora da bude - rekao je Stojan.

Pročitajte još: Hana i Petar Grašo otkrili da li čekaju dečaka ili devojčicu: Pevač iznenadio goste na slavlju

Glumac je istakao da u njegovom braku nema trzavica i da scene koje imaju u seriji ne mogu da utiču na njihov odnos u privatnom životu.

- Kod nas nema ljubomore, to je za decu. Mi na setovima upotrebljavamo neke druge emocije koje smo učili na fakultetu i svaka scena koju odigramo je sastavni deo posla i naravno da koristimo neke naše male trikove - rekao je on.

Stojanova starija koleginica Danica Ristovski, koja u "Igri sudbine" igra Lilu, nedavno se nakon 42 godine braka razvela od supruga Lazara Ristovskog, a glumac kaže da se nakon toga čuo sa Danicom.

- Čuo sam se sa Danicom nakon što sam saznao da se razvela od Lazara. Ona je moja draga koleginica i prijateljica i ja ne bih voleo da komentarišem to - rekao je Stojan i dodao da svi glumci svoje privatne probleme ostavljaju po strani kada se kamere uključe:

- Mi smo svi profesionalci i trudimo se da svoj privatni život ostavimo van studija. Bilo je tu mnogih situacija, smrtnih slučajeva, privatnih problema, ali mi to sve ostavimo ispred studija i ulazimo u neku novu snimajuću energiju.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas