Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САХРАЊЕН АЛЕКСАНДАР КОДИЋ: Мајка кренула за њим у гроб, а испраћен је уз потесну песму - "Умро сам, а био сам ти драг"

Александар Кодић, син славног хармоникаша Мирка Кодића, сахрањен је данас на Лешћу

1698848857_Foto-Ataimages.rs-Mirko-Kodic-Novosti.jpg
Фото Атаимагес.рс, Новости
Oglas

Син чувеног хармоникаша Мирка Кодића, Александар Кодић сахрањен је данас на гробљу Лешће. Бели ковчег носили су Александрови другари, а иза њега ишли су неутешни родитељи, Мирко и његова бивша супруга Јасна. Навијачи Црвене звезде, чији је Александар био ватрени фан, бакљама су испратили младог Кодића.

После опела, поворка туге стигла је на гробно место, где су пре сахране одржани потресни говори, а један од њих била је и "Бесмртна песма" Мирослава Мике Антића, чији су стихови заледели све пристутне.

- Ако ти јаве: "Умро сам, а био сам ти драг", мозда ће и у теби одједном нешто посивети - гласила се речи песме које су одзвањале хладним грбољем.

Иначе, и пријатељ покојног Кодића одржао је потресан говор, а његове речи су све расплале.

- Драги наш, Мићко, Кодаро, сине, куме, људино. Нико од нас не може да верује да смо данас ту да бисмо се опростили од тебе. Кад год би се појавио променио би енергију целе групе. Овог пута нас нажалост напушташ и мењаш нам енергију у неочекиваном смеру. Волео си људе и ми са тобом уз пажњу коју си нам давао на себи својствен начин. Волео си другаре, дао им шта год да треба, ниси постављао питања. Волео си музику, давао јединствени ритам. Ниси за собом оставио децу, али си сву пажњу поклањао сестри Ребеки и кумићима, свој деци и људима. Сетићемо те се. Данас си нас окупио као огромну фамилију. Волео си свој Београд и Звезду. Ух, како си живео за Звезду. Ко ће сада да се препире са Маретом кад крене неку своју причу? Ко ће на Северу да каже: "Певај, бре". Изнад свих, наравно, волео си своју породицу - рекао је, између осталог, његов друг.

Мајка Јасна кренула је за сином у гроб, а Мирко је држао своју бившу жену да не падне.

Александар Кодић је сахрањен око 15.10.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas