Oglas
· · Komentari: 0

SAHRANJEN ALEKSANDAR KODIĆ: Majka krenula za njim u grob, a ispraćen je uz potesnu pesmu - "Umro sam, a bio sam ti drag"

Aleksandar Kodić, sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, sahranjen je danas na Lešću

1698848857_Foto-Ataimages.rs-Mirko-Kodic-Novosti.jpg
Foto Ataimages.rs, Novosti
Oglas

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić sahranjen je danas na groblju Lešće. Beli kovčeg nosili su Aleksandrovi drugari, a iza njega išli su neutešni roditelji, Mirko i njegova bivša supruga Jasna. Navijači Crvene zvezde, čiji je Aleksandar bio vatreni fan, bakljama su ispratili mladog Kodića.

Posle opela, povorka tuge stigla je na grobno mesto, gde su pre sahrane održani potresni govori, a jedan od njih bila je i "Besmrtna pesma" Miroslava Mike Antića, čiji su stihovi zaledeli sve pristutne.

- Ako ti jave: "Umro sam, a bio sam ti drag", mozda će i u tebi odjednom nešto posiveti - glasila se reči pesme koje su odzvanjale hladnim grboljem.

Inače, i prijatelj pokojnog Kodića održao je potresan govor, a njegove reči su sve rasplale.

- Dragi naš, Mićko, Kodaro, sine, kume, ljudino. Niko od nas ne može da veruje da smo danas tu da bismo se oprostili od tebe. Kad god bi se pojavio promenio bi energiju cele grupe. Ovog puta nas nažalost napuštaš i menjaš nam energiju u neočekivanom smeru. Voleo si ljude i mi sa tobom uz pažnju koju si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si drugare, dao im šta god da treba, nisi postavljao pitanja. Voleo si muziku, davao jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio decu, ali si svu pažnju poklanjao sestri Rebeki i kumićima, svoj deci i ljudima. Setićemo te se. Danas si nas okupio kao ogromnu familiju. Voleo si svoj Beograd i Zvezdu. Uh, kako si živeo za Zvezdu. Ko će sada da se prepire sa Maretom kad krene neku svoju priču? Ko će na Severu da kaže: "Pevaj, bre". Iznad svih, naravno, voleo si svoju porodicu - rekao je, između ostalog, njegov drug.

Majka Jasna krenula je za sinom u grob, a Mirko je držao svoju bivšu ženu da ne padne.

Aleksandar Kodić je sahranjen oko 15.10.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas