Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира и Пике све време обмањују јавност? Спекулише се да су били у отвореној вези и да певачица има потпуно друге разлоге за одлазак из државе

Поједини шпански медији пренели су нове информације о овом популарном пару, које су подигле још више прашине

1654763674_profimedia-0490353546.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Пре пар дана у свим медијима ођекнула је вест да се колумбијска певачица Шакира и њен дугогодишњи изабраник, фудбалер Пике, разилазе након 11 година заједничког живота. У новинама се могло прочитати да је главни разлог њиховог раскида Пикеова превара.

Уследило је и доста чланака о фудбалеровим аферама, али ту се трачеви и нагађања нису зауставила. Шпански медији су сада објавили вест која је многе шокирала. Наиме, један новинар тврди да су њих двоје имали "отворену везу", па да наводна Пикеова превара није била разлог разлаза.

Прочитајте још: Лепа Брена потпуно непрепознатљива: Сви гледају у њено лице и не верују (ФОТО)

Исти новинар додао је да је оевачица одлуку о растанку донела сама, те је тако, осим јавности, изненадила и свог партнера са којим је провела 11 година и добила двоје деце, синове Милана и Сашу.

- Неко врло, врло близак Пикеу уверио ме је да није било неверства с његове стране. Веома се изненадио због раскида и изјаве коју је Шакира послала. Та заједничка објава на друштвеним мрежама није била заједничка, већ њена лично. Уосталом, суштина је да је њихов договор био "ти радиш шта желиш, а ја ћу радити шта ја желим", само да се јавности представе као пар. Због тога је све ово што се касније издешавало веома сумњиво, рекао је шпански новинар Хосе Антонио Авилес у емисији "Вива ла Вида".

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Доживела је потпуну трансформацију, повукла се са естраде, а и даље је једна од омиљених певачица

Како пишу "Вечерње новости", сенку на цео случај бациле су и приче о певачицином великом дугу држави, па би јој разлаз са Пикеом и пресељење из Каталоније сада добро дошли. Наиме, шпански тужиоци тврде да је поп звезда утајила порез од 14,5 милиона евра. Шакира наводно није платила порез на добит коју је остварила у периоду од 2012. до 2014. године. У оптужници се наводи да је поп икона прикрила приходе кроз 14 различитих компанија у земљама тзв. пореског раја, а тужиоци су поднели оптужницу у децембру пре две године у време када је управо живела у Каталонији. Међутим, њен представник за медије скочио је у Колумбијкину заштиту, рекавши да певачица није живела у Шпанији све до 2015. године, али и да је измирила све своје пореске обавезе. Он је додао да је Шакира у спорном периоду провела дужи временски период ван земље због концерата одржаних у иностранству, па је тако у Каталонији боравила свега 186 дана.

Шпански закон свакако налаже да је појединац који је у Шпанији провео више од пола године дужан да плаћа порез, па тужиоци настављају да истражују њено кретање и примања. Пике се такође налази под истрагом, упркос чињеници да већ извесно време нису под истим кровом.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas