Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира проглашена БИЛБОРДОВОМ ЖЕНОМ ГОДИНЕ: У години када је свет причао о Пикеовој превари, успела је да устане и врати се у пуном сјају

Колумбијска звезда, Шакира, биц́е проглашена за Билбордову жену године на њиховој инаугурационој гала вечери "Мујерес Латинас ен ла Мúсица" или Латино жене у музици

1682427632_7d63637c51c2d3c75fede8d4e409680cab1fd20f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Предстојец́и, двосатни специјал, требало би да прослави „латинске уметнице, руководиоци и креативци који проактивно раде на позитивним променама, инклузији и родном паритету у музичкој индустрији“, наводи Биллбоард.

Шакира је у музичкој индустрији још од тинејџерских дана, са 11 студијских албума и више Гремија. Са преко 95 милиона продатих плоча широм света, Шакира није само један од најпродаванијих музичких уметника свих времена, вец́ и број један по продаји латино извођачица икада, према Билборду.

Њена достигнуц́а у 2023. укључују њену песму Схакира: БЗРП Мусиц Сессионс #53 која је дебитовала на деветом месту на Билбордовој листи Хот 100. То је био први пут да је једна жена доспела у првих 10 на листи са нумером на шпанском језику.

- Шакира је врхунска жена у музици. Захваљујуц́и њој, латино жене широм света добиле су моц́ да пишу и изводе дубоко личну музику. Она је сама створила покрет и наставља да буде релевантнија него икада, са грациозношц́у, дубоком традицијом врац́ања и огромним талентом. Она је дефиниција жене у музици - рекла је Леила Кобо, директорка Билбордовог садржаја за Латин Еспанол.

Овако велика част долази након што се Шакира растала од свог дугогодишњег партнера Жерара Пикеа после 11 година и након што је одлучила да живот у Барселони остави иза себе и пресели се у Мајами.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas