· · Komentari: 0

Šakira proglašena BILBORDOVOM ŽENOM GODINE: U godini kada je svet pričao o Pikeovoj prevari, uspela je da ustane i vrati se u punom sjaju

Kolumbijska zvezda, Šakira, biće proglašena za Bilbordovu ženu godine na njihovoj inauguracionoj gala večeri "Mujeres Latinas en la Música" ili Latino žene u muzici

1682427632_7d63637c51c2d3c75fede8d4e409680cab1fd20f.jpg
Foto: Profimedia

Predstojeći, dvosatni specijal, trebalo bi da proslavi „latinske umetnice, rukovodioci i kreativci koji proaktivno rade na pozitivnim promenama, inkluziji i rodnom paritetu u muzičkoj industriji“, navodi Billboard.

Šakira je u muzičkoj industriji još od tinejdžerskih dana, sa 11 studijskih albuma i više Gremija. Sa preko 95 miliona prodatih ploča širom sveta, Šakira nije samo jedan od najprodavanijih muzičkih umetnika svih vremena, već i broj jedan po prodaji latino izvođačica ikada, prema Bilbordu.

NJena dostignuća u 2023. uključuju njenu pesmu Shakira: BZRP Music Sessions #53 koja je debitovala na devetom mestu na Bilbordovoj listi Hot 100. To je bio prvi put da je jedna žena dospela u prvih 10 na listi sa numerom na španskom jeziku.

- Šakira je vrhunska žena u muzici. Zahvaljujući njoj, latino žene širom sveta dobile su moć da pišu i izvode duboko ličnu muziku. Ona je sama stvorila pokret i nastavlja da bude relevantnija nego ikada, sa gracioznošću, dubokom tradicijom vraćanja i ogromnim talentom. Ona je definicija žene u muzici - rekla je Leila Kobo, direktorka Bilbordovog sadržaja za Latin Espanol.

Ovako velika čast dolazi nakon što se Šakira rastala od svog dugogodišnjeg partnera Žerara Pikea posle 11 godina i nakon što je odlučila da život u Barseloni ostavi iza sebe i preseli se u Majami.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.