Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира први пут јавно проговорила о раскиду са ПИКЕОМ: Ево шта је рекла о његовој афери

Турбулентан раскид и даље је јако актуелан

1663830951_sakira.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Певачица Шакира, први пут јавно је одлучила да проговори о раскиду везе од 12 година са Жераром Пикеом, са којим има два сина.

Прочитајте још: Због љубави је напустила посао водитеља у "Гранду" и преселила се у Италију: Удала се за ГРОФА и сада ужува у луксузу

Наиме, популарни фудбалер преварио је певаицу са доста млађом девојком, која невероватно личи на њу.

Иако се до сада није изјашњавала, нити причала о свом приватном животу, Шакира је одлучила и да исприа своју страну приче:

- О овоме је заиста тешко причати уживо, поготово зато што је ово је први пут да сам се осврнула на ову ситуацију у интервјуу. До сад сам само ћутала и само покушала да обрадим целу ситуацију. Ух, и да, тешко је причати о томе, посебно зато што још пролазим кроз то, и зато што сам у жижи јавности и зато што наше раздвајање није као обично раздвајање, зато је ово тешко не само мени, вец́ и мојој деци. Невероватно тешко - рекла је Шакира у једном интервјуу и додала:

- Све у свему, тешко је. И покушала сам да сакријем ситуацију пред својом децом. Трудим се да то урадим и да их заштитим, јер то је моја мисија, број један у животу. Али онда чују ствари у школи од својих вршњака или наиђу на неке непријатне вести на мрежи, и то стварно утиче на њих... - закључила је певачица и открила како је прихватила разлаз од Пике након толико година, као и како коментарише његову нову везу:

- Мислим да су ти детаљи некако превише приватни да би их делили, барем у овом тренутку… све је тако сирово и ново. Могу само да кажем да сам све што сам имала уложила у тај однос и своју породицу - рекла је Шакира и открила да је жртвовала музичку каријеру пресељењем у Барселону, али да је све то урадила због љубави:

Прочитајте још: Болна исповест краљице попа: "Узео је нож и присилио ме је да одем са њим на кров зграде"

- Једно од нас двоје је морало да уложи тај напор и жртвује се. Ја сам управо то урадила - ставила сам своју каријеру у други план и дошала у Шпанију да га подржим како би могао да игра фудбал и осваја титуле. То је била жртва љубави. Захваљујуц́и томе, моја деца су добила овакву маму, а ја са њима имам невероватну конекцију која је нераскидива и која нас одржава. То је то. То је све што могу да кажем - закључила је Шакира, преноси Дејли Мејл.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas