· · Komentari: 0

Šakira prvi put javno progovorila o raskidu sa PIKEOM: Evo šta je rekla o njegovoj aferi

Turbulentan raskid i dalje je jako aktuelan

1663830951_sakira.jpg
Foto: Profimedia

Pevačica Šakira, prvi put javno je odlučila da progovori o raskidu veze od 12 godina sa Žerarom Pikeom, sa kojim ima dva sina.

Pročitajte još: Zbog ljubavi je napustila posao voditelja u "Grandu" i preselila se u Italiju: Udala se za GROFA i sada užuva u luksuzu

Naime, popularni fudbaler prevario je pevaicu sa dosta mlađom devojkom, koja neverovatno liči na nju.

Iako se do sada nije izjašnjavala, niti pričala o svom privatnom životu, Šakira je odlučila i da ispria svoju stranu priče:

- O ovome je zaista teško pričati uživo, pogotovo zato što je ovo je prvi put da sam se osvrnula na ovu situaciju u intervjuu. Do sad sam samo ćutala i samo pokušala da obradim celu situaciju. Uh, i da, teško je pričati o tome, posebno zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u žiži javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje, zato je ovo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško - rekla je Šakira u jednom intervjuu i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Sve u svemu, teško je. I pokušala sam da sakrijem situaciju pred svojom decom. Trudim se da to uradim i da ih zaštitim, jer to je moja misija, broj jedan u životu. Ali onda čuju stvari u školi od svojih vršnjaka ili naiđu na neke neprijatne vesti na mreži, i to stvarno utiče na njih... - zaključila je pevačica i otkrila kako je prihvatila razlaz od Pike nakon toliko godina, kao i kako komentariše njegovu novu vezu:

- Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih delili, barem u ovom trenutku… sve je tako sirovo i novo. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u taj odnos i svoju porodicu - rekla je Šakira i otkrila da je žrtvovala muzičku karijeru preseljenjem u Barselonu, ali da je sve to uradila zbog ljubavi:

Pročitajte još: Bolna ispovest kraljice popa: "Uzeo je nož i prisilio me je da odem sa njim na krov zgrade"

- Jedno od nas dvoje je moralo da uloži taj napor i žrtvuje se. Ja sam upravo to uradila - stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došala u Španiju da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. To je bila žrtva ljubavi. Zahvaljujući tome, moja deca su dobila ovakvu mamu, a ja sa njima imam neverovatnu konekciju koja je neraskidiva i koja nas održava. To je to. To je sve što mogu da kažem - zaključila je Šakira, prenosi Dejli Mejl.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.