Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само ме ДЕЧАЦИ мувају": Весна Змијанац открила како излази на крај са удварачима

Весна Змијанац је увек била фатална по мушки род

1707229662_Foto-Ataimages.rs-Vesna-Zmijanac-udvaraci.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Весна Змијанац каже да је терала са капије мушкарце који су јој се удварали, а дешавало се да је буде ноћу јер су је дозивали с капије виле на Букуљи! Певачица се присетила периода када је била ултра популарна, а како је била секс симбол, нормално је да су се мушкарци отимали око тога да придобију њену пажњу.

- Сећам се тих годинам, када сам била баш млада и популарна. У Београду сам стално имала удвараче, а касније и на Букуљи. Долазили су ми испред стана, викали испод прозора, па касније долазили и на кућу! На Букуљи су се качили на ограду, морала сам да излазим да их терам. Али, што се каже, све су то слатке муке - почела је певачица за Републику, па је наставила:

- Само ме дечаци мувају, а ја хоћу неког зрелог и продуховљеног мушкарца. Пишемо једни другима на Инстаграму, они мени дуге поруке, ја њима кратке. Одговорим им, пошаљем два-три срца и пољубац, али ту завршимо причу. Не. Ја њих не познајем, а они мене сви знају. Долазе тамо где пијем кафу, па је онда и они попију. Или се појаве на мом наступу, па наставе удварање, али од тога нема ништа. Превише су млади за мене. 

Иначе, код Весне су на Букуљи често ћерка Николија и зет, па им редовно спрема разну храну јер јој је то хоби. 

- Обоје су вегетаријанци и зато су ми велики проблем, па за њих морам да припремам све посебно. И ја сам била вегетаријанка некада, то су од мене видели. Када дођу, храним се као и они, а када нису ту, спремам и месо. Лето проводим на Букуљи, јер не бих преживела у Београду на ових плус 40 степени. Поврће користим из своје баште, све домаће и органско. Највише волим да правим сатараш са домаћим пилетом. Слаткише не једем, па не умем ниједну посластицу да направим, чак ни палачинке - рекла је певачица. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas