Oglas
· · Komentari: 0

"Samo me DEČACI muvaju": Vesna Zmijanac otkrila kako izlazi na kraj sa udvaračima

Vesna Zmijanac je uvek bila fatalna po muški rod

1707229662_Foto-Ataimages.rs-Vesna-Zmijanac-udvaraci.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da je terala sa kapije muškarce koji su joj se udvarali, a dešavalo se da je bude noću jer su je dozivali s kapije vile na Bukulji! Pevačica se prisetila perioda kada je bila ultra popularna, a kako je bila seks simbol, normalno je da su se muškarci otimali oko toga da pridobiju njenu pažnju.

- Sećam se tih godinam, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji. Dolazili su mi ispred stana, vikali ispod prozora, pa kasnije dolazili i na kuću! Na Bukulji su se kačili na ogradu, morala sam da izlazim da ih teram. Ali, što se kaže, sve su to slatke muke - počela je pevačica za Republiku, pa je nastavila:

- Samo me dečaci muvaju, a ja hoću nekog zrelog i produhovljenog muškarca. Pišemo jedni drugima na Instagramu, oni meni duge poruke, ja njima kratke. Odgovorim im, pošaljem dva-tri srca i poljubac, ali tu završimo priču. Ne. Ja njih ne poznajem, a oni mene svi znaju. Dolaze tamo gde pijem kafu, pa je onda i oni popiju. Ili se pojave na mom nastupu, pa nastave udvaranje, ali od toga nema ništa. Previše su mladi za mene. 

Inače, kod Vesne su na Bukulji često ćerka Nikolija i zet, pa im redovno sprema raznu hranu jer joj je to hobi. 

- Oboje su vegetarijanci i zato su mi veliki problem, pa za njih moram da pripremam sve posebno. I ja sam bila vegetarijanka nekada, to su od mene videli. Kada dođu, hranim se kao i oni, a kada nisu tu, spremam i meso. Leto provodim na Bukulji, jer ne bih preživela u Beogradu na ovih plus 40 stepeni. Povrće koristim iz svoje bašte, sve domaće i organsko. Najviše volim da pravim sataraš sa domaćim piletom. Slatkiše ne jedem, pa ne umem nijednu poslasticu da napravim, čak ni palačinke - rekla je pevačica. 

(Republika)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas