· · Коментари: 0
РАЗВОД

Сања Маринковић ПОТВРДИЛА да се разводи: Љубав више не живи на истој адреси

Позната водитељка поднела папире за развод

1596193129_story_party_05112019_0072.jpg
Фото: Атаимагес

Сања Маринковић након десет година, разводи се од свог изабраника Александра Ухрина, а како се наводи, пар је поднео папире за развод.

Прочитајте још:  "Сваке вечери ЈЕЦАО ми је у наручју": Робину Вилијамсу дали ПОГРЕШНУ ДИЈГНОЗУ, на обдукцији сазнали праву истину!

Како извор наводи, Сања и Александар остали су у добрим односима, како би нашли најбоље решење у одгајању њиховог сина Страхиње.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ја мислим да је сваки љубавни избор уствари нека терапија коју преписемо сами себи.Увек се заљубимо у онога који има оно сто нам је у том тренутку потребно за излецење.” 👌 Овако гласи цитат из новог романа “Не дам те” @дедицвесна на цијој смо промицији узивали недавно у @друга_пиазза 👏🏻 Узивајте и ви у новом роману 😊 #промотион #боок #боокстаграм #тв #фриендс #wритер #ловемyјоб #ењоy #гламоур #нигхт #дринкс #мусиц #данце #литтлеблацкдресс #мојамерасреце #магазинин #зенекојесувисеволе

А пост схаред бy Сања Маринковиц (@сањамаринковицоффициал) он

- Сања је недавно боравила у Ровињу где је са сином и његовим друговима уживала у чарима овог града. Са друге стране договарају се око свих детаља када је реч о томе како ће и са ким њихов син проводити време. Период који је иза ње, Сања је искористила како би се посветила бројним пројектима -  рекао је извор близак водитељки.

Прочитајте још: Сећање на Љубишу Стојановића Луиса: Девет године од трагичне смрти великог уметника (ВИДЕО)

И сама Сања је путем СМС потврдила ове вести: 

- Одувек сам веровала да је растанак лек када љубав почне да бледи, а не брак и да свако од нас има право да заврти нови круг љубави. Веома ценим своје емоције и свој мир, зато наша љубав више не живи на истој адреси - одговорила је водитељка на питање о разводу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моја једина брига овог пролеца је како да будем срецна, задовољна, безбризна и у складу са својим зељама и могуцностима 😊 да будем бризна мајка, одан пријатељ, радосна кцерка, стрпљива тетка и сестра која не “смара” 😂 #мојамерасреце #магазинин #мерасреце #зенекојесувисеволе #фриендс #спринг #смиле #фун #хаппy #ривер #сун #wхите #гирлс #боyс #мyфриендсаребеттертханyоурс #тханкyоу @др_дејанантониц @лосх_ми на гостопримству 😌

А пост схаред бy Сања Маринковиц (@сањамаринковицоффициал) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.