· · Komentari: 0
RAZVOD

Sanja Marinković POTVRDILA da se razvodi: LJubav više ne živi na istoj adresi

Poznata voditeljka podnela papire za razvod

1596193129_story_party_05112019_0072.jpg
Foto: Ataimages

Sanja Marinković nakon deset godina, razvodi se od svog izabranika Aleksandra Uhrina, a kako se navodi, par je podneo papire za razvod.

Pročitajte još:  "Svake večeri JECAO mi je u naručju": Robinu Vilijamsu dali POGREŠNU DIJGNOZU, na obdukciji saznali pravu istinu!

Kako izvor navodi, Sanja i Aleksandar ostali su u dobrim odnosima, kako bi našli najbolje rešenje u odgajanju njihovog sina Strahinje.

- Sanja je nedavno boravila u Rovinju gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima -  rekao je izvor blizak voditeljki.

Pročitajte još: Sećanje na LJubišu Stojanovića Luisa: Devet godine od tragične smrti velikog umetnika (VIDEO)

I sama Sanja je putem SMS potvrdila ove vesti: 

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - odgovorila je voditeljka na pitanje o razvodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.