Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сара Јо први отворено проговорила о критикама: "Невероватно ми је да се у 21. веку људи шокирају када жена жели да буде изазовнија и слободнија"

Певачица отворено о данашњим трендовима

1650285925_sara-jo.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Њен спот за песму „Дивља“ изазвао је лавину коментара, како оних позитивних тако и негативних. На друштвеним мрежама су је последњих дана критиковали због изазовних сцена, али и називали сатанистом због црвене фарбе којом је обливена, а која личи на крв. 

Прчитајте још: Да ли је препознајете? Одувек је пленила пажњу природном лепотом, а данас је једна од наших најпопуларнијих глумица (ФОТО)

Овим поводом Сара Јо је овог јутра са осмехом на лицу на телевизији К1 говорила о томе како је опет успела да подели јавност и како она тумачи толику хистерију због њеног новог спота.

- Пресмешно ми је то што смо тај спот снимали у јануару, пре избора за Песму Евровизије. Знала сам већ тада како ће у финалу спот да изгледа, и смејала сам се када су људи за мој наступ са „Мушкарчином“ говорили да је изазован. Мислила сам у себи: Јао, па када ово видите -  рекла је Сара у емисији "Кец на једанаест" и додала:

- Желим да верујем у то да ко је храбар тај има среће. Овим кораком сам потврдила да се неке ствари нису случајно десиле. Невероватно ми је да се у 21. веку људи шокирају када жена жели да буде изазовнија, своја, слободнија. Питала сам се шта би било да су постојале друштвене мреже у време Мадониних највећих успеха и контроверзних спотова и наступа. Да ли би јој животни пут био исти, јер су људи склони томе да те спутавају. 
 
Како је рекла Сара Јо данас на К1 телевизији, уметник се с временом надограђује, расте и развија.
 
- Када сам се појавила пре десет година у „Првом гласу Србије“, људи су могли да претпоставе који је мој стил и видело се да волим да наступам. „Дивља“ је први сингл мог албума првенца, и изашао је још прошле године, али смо на споту баш дуго радили, на концепту превасходно. Искрсло је у међувремену и много других ствари па смо излазак спота стално одлагали – најпре дочек Нове године испред Скупштине, а онда неочекивано и избор за Песму Евровизије. Добро је што смо имали више времена да се посветимо монтажи. Радила сам спот са Куклом из Словеније, дивном уметницом и спот је омаж различитим сферама уметности, од Марине Абрамовић, преко филма... Свега има. У споту је Соња Вукићевић коју обожавам! Годинама се већ дружим са Христином Поповић и питала сам је: Да ли би твоја мама учествовала у мом споту? Обожавам њихову породицу и две такве не постоје. На моју велику срећу прихватила је и обогатила тај пројекат. Невероватна је енергија коју носи са собом – рекла је Сара Јо у емисији „Кец на једанаест“. 

Друштвене мреже

Позната певачица казала је да ма колико друштвене мреже олакашавају комуникацију, неретко умеју да буду и јако токсичне. 

- Морамо о томе да разговарамо, пре свега због младих људи, јер то на њих највише утиче. Мени је страшно када неко ко се бави јавним послом каже да га неке ствари више не погађају, јер мислим да нико не може да остане имун на лоше речи. Ја се увек питам ко стоји иза таквих коментара, како живи и зашто то ради. Можда се превише удубим понекад. Јесам додуше научила да филтрирам. Има дана када ме нешто више погоди, и оних дана када ме коментари уопште не дотичу. Имам осећај да су се поделиле две Србије, поново, као и након "Песме за Евровизију". Једна мисли да сам сатаниста, а друга да је ово најбољи спот икада. То да сам сатаниста је сулудо. Зато имам наочаре данас, да мало избалансирам – рекла је Сара. 

Наступи

Сара Јо пресрећна је што је однедавно поново на наступима.

- Након "Песме за Евровизију", први наступ био је у Штипу у Македонији и било је сјајно. Радујем се што крећу напокон наступи. „Хајп“ који се мени десио након Песме за Евровизију обично се дешава на почетку каријере и ретко када га поново доживиш. А ја сам то доживела опет, а имам осећај да су и сви учесници то доживели на Песми за Евровизију. Након полуфинала и финала људи су поново почели да реагују, и на улици, и на мрежама, и у пословном смислу сам осетила разлику. Тај наступ ми је много тога донео и што је најважније, потврдио да имам сјајну екипу - закључила је млада певачица. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas