Oglas
· · Komentari: 0

Da li je prepoznajete? Oduvek je plenila pažnju prirodnom lepotom, a danas je jedna od naših najpopularnijih glumica (FOTO)

Oduvek je važila za prirodnu lepoticu

1650261739_dara-dzokic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Rođena je 1955. godine u Beogradu. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Beogradu, na Zvezdari, nakon čega je upisala Fakultet dramskih umetnosti. Diplomirala je u klasi profesora Minje Dedića, na klasi sa Branislavom Lečićem i Danicom Maksimović.

Pročitajte još: Kakva je CECA kada se ugase kamere: Učesnik ZVEZDA GRANDA otvoreno priznao

Zbog svoje prirodne lepote 1985. godine, slikala se za svoju prvu naslovnu stranu, tada jednog od najpopularnijeg magazina "Sirena". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Dzokic (@daradzokic)

Prvu ulogu dobila je u pozorištu Atelje 212. čiji član postaje 1980. godine. Igrala je i na scenama Beogradskog dramskog pozorišta, Narodnog pozorišta u Beogradu i Zvezdara teatra. Bila je učesnik festivala u Budvi, Subotici i Splitu. Glumila je u velikom broju filmova i serija i dobitnica je brojnih nagrada.

Pročitajte još: "Šta sam znao sa 18 godina": Bane Mojićević iskreno o početku karijere

 

Udovica je novinara Bogdana Tirnanića, sa kojim ima kćerku Jovanu. Pogodili ste, u pitanju je Dara Džokić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas