Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шарлиз Терон се због улога гојила и по 20 килограма, али је одлучила да то више не ради: "Добила сам прилично јак ударац депресије"

Шарлиз Терон више није заинтересована да трансформише своје тело за филмске улоге.

1692790747_profimedia-0775565312.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Добитница Оскара (48) рекла је да њено тело и даље осец́а трајне последице њене променљиве тежине током година када би мењала своју грађу за одређене улоге, пише Пеџ Сикс.

- Никада више нец́у радити филм и рец́и: "Да, угојиц́у се 20 килограма". Када сам имала 27 година, радила сам филм "Чудовиште" и изгубила сам 10 килограма.

Терон је добила Оскара за најбољу глумицу у поменутом филму из 2003. године.

Глумица је раније рекла да је могла лако да скине тежину коју је добила за филм, али је каже да је то сада скоро немогуц́е учинити. Након што је добила 22 килограма за свој филм „Тулли“ из 2018. године, Терон каже да није могла да се врати на претходну тежину.

- Онда сам то урадио са 43 године за "Тулли", и сец́ам се да сам годину дана покушавала да смршам, позвала сам свог доктора и рекла: "Мислим да умирем јер не могу да смршам". И он је рекао да имам преко 40 година и да мој метаболизам није оно што је био. То нико не жели да чује - испричала је глумица.

Терон је рекла да је постала "депресивна" док је покушавала да се трансформише у лик.

- Угојила сам се близу 22 килограма за овај филм. Желео сам да осетим шта је осец́ала та жена, и мислим да је то био начин да јој се приближим и уђем у тај начин размишљања. Знате, било је то велико изненађење за мене. Добила сам прилично јак ударац у лице од депресије. Да, први пут у животу сам јела толико прерађене хране и превише шец́ера. Није ми било забавно бити на овом филму - објаснила је она.

Тхерон је рекао да, иако су „прве три недеље увек забавне“, дебљање после трец́е недеље „више није забавно“.

- Сец́ам се да сам морала да подесим аларм усред ноц́и да бих само одржала тежину. Буквално бих се пробудила у два ујутру и поред себе бих имала тањир хладних макарона и сира. Тешко је одржати ту тежину - додала је она, преноси Пејџ Сикс.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas