Oglas
· · Komentari: 0

Šarliz Teron se zbog uloga gojila i po 20 kilograma, ali je odlučila da to više ne radi: "Dobila sam prilično jak udarac depresije"

Šarliz Teron više nije zainteresovana da transformiše svoje telo za filmske uloge.

1692790747_profimedia-0775565312.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dobitnica Oskara (48) rekla je da njeno telo i dalje oseća trajne posledice njene promenljive težine tokom godina kada bi menjala svoju građu za određene uloge, piše Pedž Siks.

- Nikada više neću raditi film i reći: "Da, ugojiću se 20 kilograma". Kada sam imala 27 godina, radila sam film "Čudovište" i izgubila sam 10 kilograma.

Teron je dobila Oskara za najbolju glumicu u pomenutom filmu iz 2003. godine.

Glumica je ranije rekla da je mogla lako da skine težinu koju je dobila za film, ali je kaže da je to sada skoro nemoguće učiniti. Nakon što je dobila 22 kilograma za svoj film „Tulli“ iz 2018. godine, Teron kaže da nije mogla da se vrati na prethodnu težinu.

- Onda sam to uradio sa 43 godine za "Tulli", i sećam se da sam godinu dana pokušavala da smršam, pozvala sam svog doktora i rekla: "Mislim da umirem jer ne mogu da smršam". I on je rekao da imam preko 40 godina i da moj metabolizam nije ono što je bio. To niko ne želi da čuje - ispričala je glumica.

Teron je rekla da je postala "depresivna" dok je pokušavala da se transformiše u lik.

- Ugojila sam se blizu 22 kilograma za ovaj film. Želeo sam da osetim šta je osećala ta žena, i mislim da je to bio način da joj se približim i uđem u taj način razmišljanja. Znate, bilo je to veliko iznenađenje za mene. Dobila sam prilično jak udarac u lice od depresije. Da, prvi put u životu sam jela toliko prerađene hrane i previše šećera. Nije mi bilo zabavno biti na ovom filmu - objasnila je ona.

Theron je rekao da, iako su „prve tri nedelje uvek zabavne“, debljanje posle treće nedelje „više nije zabavno“.

- Sećam se da sam morala da podesim alarm usred noći da bih samo održala težinu. Bukvalno bih se probudila u dva ujutru i pored sebe bih imala tanjir hladnih makarona i sira. Teško je održati tu težinu - dodala je ona, prenosi Pejdž Siks.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas