Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Јоксимовић открио праву истину о односу са братом Жељком: "Нек' река иде својим током"

Дуго се спекулисало да браћа нису у добрим односима

1651835364_sasa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Породица Јоксимовић годинама је под будим оком јавности, коју у последње време посебно интригира однос два брата.

Прочитајте још: СПОЈ НЕСПОЈИВОГ: Жељко Шашић открио како је настао један од његових највећих хитова - Ова жена је "крива" за све

Крајем прошле године, када се у Жељковом дому славио Свети Никола, медији су породичне фотографије описали констатацијом „сви на окупу“.

Глумац живи праву и љубавну породичну бајку већ годинама

Наиме, рођени брат певача Жељка Јоксимовића у браку је већ читаву деценију са лепом супругом Невеном, а круна њихове љубави је син Илија.

Невена, Сашина супруга, испричала је ове године како су њени родитељи упознали зета.

— Они су њега видели на фотографији први пут. Ја сам имала 17 година, он је већ тад студирао у Београду, ја из Ваљева треба да идем код њега, они кажу "Не може". И онда ме мајка питала да ли имам неку слику његову, ја јој покажем и она каже "Може". Она је била сликарка, па је по слици могла да препозна све — испричала је Невена у емисији "Магазин Ин".

Глумац Саша Јоксимовић има јасан став о нагађањима, према којим са братом није у најбољим односима.‒ Хајде да једном заувек ставимо тачку на ту тему. Ја бих за свог брата живот дао, као што би и он за мене. У једном интервјуу сам рекао: „Не могу да не будем близак са својим братом, али се не дружимо породично“. Он је презаузет човек, као што сам и ја. Не стижемо да се виђамо, али то не значи да се не волимо. На слави смо се нашли после ко зна колико времена и било је феноменално. И не знам шта је људима ту чудно. Па, браћа смо, побогу! ‒ јасан је Саша Јоксимовић.

На питање како њихови родитељи реагују на често нимало пријатне новинске написе Саша каже:

‒ Сви се трудимо да не придајемо томе превише значаја. Што се каже, нек' река иде својим током.

Иначе, не треба замерити ако смо сви помало збуњени у вези са актуелним статусом брака глумца Саше Јоксимовића (40), будући да се у јавности недавно неколико пута наводило да се разводи од супруге Невене након тринаест година брака. Међутим, он је то затим оштро демантовао и изјавио да од развода нема ништа, те да су медији погрешно интерпретирали његову објаву да је "коначно слободан" после неколико дана узастопног снимања.

О односима са Жељком

Сада кад дилеме ваљда више нема, подсећамо се фотографија с венчања Саше и Невене које је ипак било талично за пар који и данас пркоси свим изазовима. Приметно је да су тада били млађи што је логично, али заљубљеност и полет чини се да су остали присутни и данас упркос наводима медија.

Саша се својевремено присетио почетка ове велике љубави, па је описао и њихов први пољубац.

Прочитајте још: Дарко Лазић поново у центру СКАНДАЛА: На наступу у Аустрији насрнуо на гитаристу из бенда

- Био је 11. јануар 2001. године, шетали смо увече Ваљевом и завршили смо на пијаци. Поломила је штиклу, села је и ја сам јој је поправио и спонрано је пао први пољубац. Одатле је све кренуло. Дуго смо се забављали, седам година пре брака, па смо се затим венчали 2008. године - присетио се Саша о открио да једну кризу ипак јесу имали.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas