Oglas
· · Komentari: 0

Saša Joksimović otkrio pravu istinu o odnosu sa bratom Željkom: "Nek' reka ide svojim tokom"

Dugo se spekulisalo da braća nisu u dobrim odnosima

1651835364_sasa.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Porodica Joksimović godinama je pod budim okom javnosti, koju u poslednje vreme posebno intrigira odnos dva brata.

Pročitajte još: SPOJ NESPOJIVOG: Željko Šašić otkrio kako je nastao jedan od njegovih najvećih hitova - Ova žena je "kriva" za sve

Krajem prošle godine, kada se u Željkovom domu slavio Sveti Nikola, mediji su porodične fotografije opisali konstatacijom „svi na okupu“.

Glumac živi pravu i ljubavnu porodičnu bajku već godinama

Naime, rođeni brat pevača Željka Joksimovića u braku je već čitavu deceniju sa lepom suprugom Nevenom, a kruna njihove ljubavi je sin Ilija.

Nevena, Sašina supruga, ispričala je ove godine kako su njeni roditelji upoznali zeta.

— Oni su njega videli na fotografiji prvi put. Ja sam imala 17 godina, on je već tad studirao u Beogradu, ja iz Valjeva treba da idem kod njega, oni kažu "Ne može". I onda me majka pitala da li imam neku sliku njegovu, ja joj pokažem i ona kaže "Može". Ona je bila slikarka, pa je po slici mogla da prepozna sve — ispričala je Nevena u emisiji "Magazin In".

Glumac Saša Joksimović ima jasan stav o nagađanjima, prema kojim sa bratom nije u najboljim odnosima.‒ Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu. Ja bih za svog brata život dao, kao što bi i on za mene. U jednom intervjuu sam rekao: „Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“. On je prezauzet čovek, kao što sam i ja. Ne stižemo da se viđamo, ali to ne znači da se ne volimo. Na slavi smo se našli posle ko zna koliko vremena i bilo je fenomenalno. I ne znam šta je ljudima tu čudno. Pa, braća smo, pobogu! ‒ jasan je Saša Joksimović.

Na pitanje kako njihovi roditelji reaguju na često nimalo prijatne novinske napise Saša kaže:

‒ Svi se trudimo da ne pridajemo tome previše značaja. Što se kaže, nek' reka ide svojim tokom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Inače, ne treba zameriti ako smo svi pomalo zbunjeni u vezi sa aktuelnim statusom braka glumca Saše Joksimovića (40), budući da se u javnosti nedavno nekoliko puta navodilo da se razvodi od supruge Nevene nakon trinaest godina braka. Međutim, on je to zatim oštro demantovao i izjavio da od razvoda nema ništa, te da su mediji pogrešno interpretirali njegovu objavu da je "konačno slobodan" posle nekoliko dana uzastopnog snimanja.

O odnosima sa Željkom

Sada kad dileme valjda više nema, podsećamo se fotografija s venčanja Saše i Nevene koje je ipak bilo talično za par koji i danas prkosi svim izazovima. Primetno je da su tada bili mlađi što je logično, ali zaljubljenost i polet čini se da su ostali prisutni i danas uprkos navodima medija.

Saša se svojevremeno prisetio početka ove velike ljubavi, pa je opisao i njihov prvi poljubac.

Pročitajte još: Darko Lazić ponovo u centru SKANDALA: Na nastupu u Austriji nasrnuo na gitaristu iz benda

- Bio je 11. januar 2001. godine, šetali smo uveče Valjevom i završili smo na pijaci. Polomila je štiklu, sela je i ja sam joj je popravio i sponrano je pao prvi poljubac. Odatle je sve krenulo. Dugo smo se zabavljali, sedam godina pre braka, pa smo se zatim venčali 2008. godine - prisetio se Saša o otkrio da jednu krizu ipak jesu imali.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas