Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САСЕКСОВИ ПРОТИВ ВЕЛСОВИХ: Трејлер за нов документарац принца Харија и Меган Маркл појавио се баш у ОВОМ ТРЕНУТКУ! (ФОТО)

Никада виђене фотографије из приватног живота Харија и Меган

1670062226_profimedia-0720018047-Hari-i-Mgena.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Интернетом се као експлозија, проширио трејлер за документарни филм 'Хари и Меган'. Трејлер се састоји од низа црно-белих фотографија принца Харија и Меган Маркл, из њихове приватне колекције, укључујући и неколико, на којим се види како Меган плаче.
У кратком видеу, пар 'голица машту' гледаоцима својим изјавама, попут Харијеве:
-Нико не зна шта се дешава иза затворених врата. Морао сам учинити све што сам могао да бих заштитио своју породицу.

Трејлер се затим фокусира на Меган, која каже:

- Када су улози овако велики, зар нема више смисла чути нашу причу од нас?

Брачни пар је за документарац који ће ускоро угледати светлост дана, наводоно добио тричавих 100 милиона долара!

Прочитајте још: НА ЗЕЛЕНОМ ТЕПИХУ У ЗЕЛЕНОЈ ХАЉИНИ: Кејт Мидлтон ЗАСЕНИЛА Америку својим модерним изгледом (ФОТО/ВИДЕО)

Краљевска породица се због изласка филма, припрема за нови удар негативног публицитета. За то време, принц Вилијам и принцеза Кејт Мидлтон изгледају потпуно незабринуто, док уживају у својој посети Америци. Пар блиста, док се насмешен појављује на кошаркашкој утакмици у Бостону, баш у тренутку објављивања трејлера.

Фото: Профимедиа

Након што су потписали уговор за снимање свог документарца, Хари и Меган су пустили камере у луксузну вилу у Монтециту, Калифорнији. Нејасно је колико је тачно детаља из свог приватног живота пар био спреман да подели, али је познато да су након краљичине смрти хтели променити пар ствари. Наиме, након њене смрти хтели су да направе  измене о ономе што су рекли о краљу Чарлсу, Камили, као и принцу и принцези од Велса.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на кошаркашкој утакмици: Понела најпопуларнији материјал за хладне дане и одушевила седећи у првом реду (ФОТО)

Меган се, наводно дистанцирала од документарца, и рекла да је све у рукама редитељке Лиз Гарбус:

- Лепо је што смо могли некоме поверити нашу причу- искусној редитељки чијем се раду дуго дивим, чак и ако то значи да можда није онаква какву бисмо ми испричали. Али то није разлог зашто је причамо. Своју причу поверавамо неком другом, а то значи да ће она проћи кроз њихов објектив- рекла је Маркл у једном интервјуу, поводом филма. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas