Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Алексић и Јелена Карлеуша закопале ратне секире: "Она је искрена и добар човек" (ФОТО)

Познате певачице више нису у лошим односима

1682144324_foto-Karleusa-Seka.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Сека Алексић и Јелена Карлеуша све донедавно нису биле у добрим односима. Међутим, одлучиле су да закопају ратне секире, а Сека није штедела речи хвале на рачун своје колегинице:

- Имам сјајно мишљење о Јелени. Све најбоље. Мислим да је она изузетно добар човек и да је то показала до сада кроз много ситуација. Имали смо прилике да видимо неке колегинице које су њој било шта замериле и када су нешто ружно рекле о њој, она је то увек опраштала и увек помагала. Некако је нажалост, од свих њих којима је помагала, опет добила неки нож у леђа. Грубо је тако рећи, али није добила добар камбек. Мислим да је она права лавица - изјавила је за хрватске медије, па додала:

- Знам и да је лав у хороскопу, а око себе имам неколико лавова и знам како то изгледа код лавова. Јелена је изузетно борбена и мислим да је јако искрена, што је данас, нажалост, јако тешко код људи. Она је искрена и добар човек.

Једна другој су коментарисале и нове фотографије на Инстаграму, а Јелена је недавно објавила стори са поклонима које је добила од Алексићеве.

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas