Oglas
· · Komentari: 0

Seka Aleksić i Jelena Karleuša zakopale ratne sekire: "Ona je iskrena i dobar čovek" (FOTO)

Poznate pevačice više nisu u lošim odnosima

1682144324_foto-Karleusa-Seka.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Seka Aleksić i Jelena Karleuša sve donedavno nisu bile u dobrim odnosima. Međutim, odlučile su da zakopaju ratne sekire, a Seka nije štedela reči hvale na račun svoje koleginice:

- Imam sjajno mišljenje o Jeleni. Sve najbolje. Mislim da je ona izuzetno dobar čovek i da je to pokazala do sada kroz mnogo situacija. Imali smo prilike da vidimo neke koleginice koje su njoj bilo šta zamerile i kada su nešto ružno rekle o njoj, ona je to uvek opraštala i uvek pomagala. Nekako je nažalost, od svih njih kojima je pomagala, opet dobila neki nož u leđa. Grubo je tako reći, ali nije dobila dobar kambek. Mislim da je ona prava lavica - izjavila je za hrvatske medije, pa dodala:

- Znam i da je lav u horoskopu, a oko sebe imam nekoliko lavova i znam kako to izgleda kod lavova. Jelena je izuzetno borbena i mislim da je jako iskrena, što je danas, nažalost, jako teško kod ljudi. Ona je iskrena i dobar čovek.

Jedna drugoj su komentarisale i nove fotografije na Instagramu, a Jelena je nedavno objavila stori sa poklonima koje je dobila od Aleksićeve.

Bonus video:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas