Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

Сека Алексић постала богатија за 25 000 евра: Пристала да позира без одеће, а половину хонорара ДОНИРАЛА (ФОТО)

Хумани гест наше певачице одушевио многе

1657445923_seka.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Фотографија певачице Секе Алексић која је изазвала буру на друштвеним мрежама, снимљена је ради једног познатог козметичког бренда.

Певачица је како сазнаје ''Ало'' потписала шестомесечни уговор и постала заштитно лице козметичке компаније. Она је зарадила и завидну суму новца - 25.000 евра. 

Овај новац певачица није задржала само за себе: 

- Сека је једна од најлепших природних јавних личности, кожа јој је беспрекорна и јасно је због чега је управо она била избор ове престижне козметичке куће. Успели су да се договоре за мање од недељу дана и нису жалили паре само да би пристала да  буде њихово заштитно лице. Како цена рекламе на њеним друштвеним мрежама није мала, договорили су промоцију од шест месеци и Сека је узела хонорар од 25.000 евра.-наводи ''Ало'' извор и додаје: 

- Од почетка каријере, Сека учествује у хуманитарним акцијама и до сада је новчано помагала болеснима, старима, напуштеној деци и животињским азилима. Зато и не чуди што је и овога пута одлучила да део овог хонорара проследи у хуманитарне сврхе. Мало ко зна да се она готово сваки пут када заради новац на друштвеним мрежама одрекне већег дела, као и да ту праксу има откако је први пут постала заштитно лице. Мало која јавна личност то ради, али она се труди да сакрије колико и коме помаже, иако је у самом врху хуманитараца са естраде. 

Прочитајте још: Са разлогом један од најпожељнијих певача: Саша Ковачевић фотографијом са плаже залудео припаднице лепшег пола (ФОТО)

Сека је само од реклама зарадила право мало богатство.

- Секине друштвене мреже обилују породичним фотографијама, нормалним и културним садржајем, због чега има велику базу фанова који слепо прате сваку њену објаву и верују у оно што представља. Управо због тога има стотину понуда за сарадњу. Наравно, не жели да буде ходајућа реклама и труди се да рекламира само производе у које верује. У протекле две-три године зарадила је толико новца да је могла да купи стан у центру града, али се одлучила да их поклони онима којима је новац знатно потребнији него њој - изкјавио је извор за ''Ало'' за крај. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas