Oglas
· · Komentari: 0

Sa razlogom jedan od najpoželjnijih pevača: Saša Kovačević fotografijom sa plaže zaludeo pripadnice lepšeg pola (FOTO)

Saša je pokazao rezultate napornih treninga i zdrave ishrane

1657368896_sasa.jpg
Foto: Instagram/printskrin/sashakovavevic
Oglas

Saša Kovačević postigao je zavidan uspeh u karijeri, a jedan je od pop pevača koji najviše drže do svog izgleda. Ne krije da i te kako vodi računa o ishrani.

- Vodim se nekim svojim režimom već 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života - otkrio je Saša jednom prilikom u emisiji "Među nama".

Leto koje je uveliko počelo savršena je prilika da se pokažu rezultati redovnog vežbanja, te se Saša pohvalio isklesanom figurom pokraj bazena.

Pročitajte još: Fotografija Ruške Jakić sa plaže kojom je pomerila granice: Vitka figura u devetoj deceniji u prvom planu

 

 Pevač se trenutno nalazi na kraćem odmoru, koji je iskoristio da napuni baterije pred brojne nastupe. Preplanuo ten i mišićavo telo oduševile su mnoge dame. Komentari obožavateljki su se samo ređali "Melem za oči", "Prelepo"...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas