· · Komentari: 2

Seka Aleksić postala bogatija za 25 000 evra: Pristala da pozira bez odeće, a polovinu honorara DONIRALA (FOTO)

Humani gest naše pevačice oduševio mnoge

1657445923_seka.jpg
Foto: Ata images

Fotografija pevačice Seke Aleksić koja je izazvala buru na društvenim mrežama, snimljena je radi jednog poznatog kozmetičkog brenda.

Pevačica je kako saznaje ''Alo'' potpisala šestomesečni ugovor i postala zaštitno lice kozmetičke kompanije. Ona je zaradila i zavidnu sumu novca - 25.000 evra. 

Ovaj novac pevačica nije zadržala samo za sebe: 

- Seka je jedna od najlepših prirodnih javnih ličnosti, koža joj je besprekorna i jasno je zbog čega je upravo ona bila izbor ove prestižne kozmetičke kuće. Uspeli su da se dogovore za manje od nedelju dana i nisu žalili pare samo da bi pristala da  bude njihovo zaštitno lice. Kako cena reklame na njenim društvenim mrežama nije mala, dogovorili su promociju od šest meseci i Seka je uzela honorar od 25.000 evra.-navodi ''Alo'' izvor i dodaje: 

- Od početka karijere, Seka učestvuje u humanitarnim akcijama i do sada je novčano pomagala bolesnima, starima, napuštenoj deci i životinjskim azilima. Zato i ne čudi što je i ovoga puta odlučila da deo ovog honorara prosledi u humanitarne svrhe. Malo ko zna da se ona gotovo svaki put kada zaradi novac na društvenim mrežama odrekne većeg dela, kao i da tu praksu ima otkako je prvi put postala zaštitno lice. Malo koja javna ličnost to radi, ali ona se trudi da sakrije koliko i kome pomaže, iako je u samom vrhu humanitaraca sa estrade. 

Pročitajte još: Sa razlogom jedan od najpoželjnijih pevača: Saša Kovačević fotografijom sa plaže zaludeo pripadnice lepšeg pola (FOTO)

Seka je samo od reklama zaradila pravo malo bogatstvo.

- Sekine društvene mreže obiluju porodičnim fotografijama, normalnim i kulturnim sadržajem, zbog čega ima veliku bazu fanova koji slepo prate svaku njenu objavu i veruju u ono što predstavlja. Upravo zbog toga ima stotinu ponuda za saradnju. Naravno, ne želi da bude hodajuća reklama i trudi se da reklamira samo proizvode u koje veruje. U protekle dve-tri godine zaradila je toliko novca da je mogla da kupi stan u centru grada, ali se odlučila da ih pokloni onima kojima je novac znatno potrebniji nego njoj - izkjavio je izvor za ''Alo'' za kraj. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.