· · Коментари: 0

"Селим се у Пулу": Стоја донела неочекивану одлуку, па се дотакла и пријатељстава на естради - "То не постоји" (ФОТО)

Певачица се осврнула и на своје колеге

1670742827_stoja.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ало.рс

Певачица Стоја Новаковић у последње време се ретко појављује у јавности и међима, а сада је открила да се сели из Београда за Пулу. Такође, певачица није пропустила ни да прокоментарише своје колеге.

- Ускоро се селим у Пулу, за неких годину дана највероватније. Нећу престати, али ћу бити на релацији Пула-Београд - прича Новаковићева па се осврће на пријатељства на естради:

- Нема, не постоји! Љубомора и сујета је нормално да постоје, и продавачице имају колегинице које су љубоморне. Добро је када има те такмичарске енергије. Волим изазове.

Прочитајте још: На сахрану му је дошло само двоје колега, а УМРО је огорчен: Три године од смрти легендарног ПОПАРЕ из серије "Срећни људи"

Стоја се затим осврнула на то што је није било у јавности.

- Не могу да се појављујем негде где се појављују неке небитне фаце. Некада, то се знало шта и како, где су певачи, а где су остали. Некако, не видим себе са неким људима који су небитни. Не бих сад да вређам, али знате о чему причам. Не сналазим се ту баш са њима - каже Стоја.

Како каже, није тачно да је у свађи са певачицом Даром Бубамаром.

- Није тачно, са Даром сам на “здраво, здраво”. То што се она пали на ове медије што воле да пецну, то је већ њена ствар. Мени је она јако симпатична, волим што је сва онако лепршава и добра је другарица стварно. Она се само брзо пали. Ја никада ништа нисам рекла за Дару, а Секу Алексић не бих да коментаришем.

По њеним речима, себе не сматра “краљицом бакшиша”.

- Сви су нешто “краљеви бакшиша”. Ја нисам “краљица бакшиша” него сам једноставно краљица свог посла. Волим да забављам своју публику, а они да ме слушају и гледају. Краљица бакшиша баш и нисам јер се обогатила и нисам нешто. Не радим ја много тих весеља, само понекад изузетке, баш ко има пара. Не могу ја са гране на грану- прича и додаје:

- Такво је време дошло, подржавам некако младе певаче. Драго ми је што их има, мене лично не угрожавају. Треба им дати шансу.

Не крије да се током целе каријере мучи са килажом, али и да ће се можда вратити у плавуше.

- И дан-данас се мучим са килажом. Мислим да никада више нећу бити мршава зато што немам вољу неку за неки тренинг, не волим да се патим него да једем. Једва чекам Божић да се добро наједем. У плаву боје косе се можда и вратим, то се не зна- каже певачица за “Блиц”.

Прочитајте још: БОРБА ТИТАНА вредна 164 милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

За разлику од већине својих колега, она не ради за празнике.

- За Божић и Светог Николу сам увек код куће, не радим тада јер су то моји празници- каже Стоја која сама спреми трпезу за породицу и госте:

- Не ради, све радим ја. Увек сам била робиња у својој кући, шалим се. Све нормално као и код свих. Сарма, печење, супице, чак и чесницу сама спремим. Гледам да све стигнем да то буде права породична идила.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.