Oglas
· · Komentari: 0

"Selim se u Pulu": Stoja donela neočekivanu odluku, pa se dotakla i prijateljstava na estradi - "To ne postoji" (FOTO)

Pevačica se osvrnula i na svoje kolege

1670742827_stoja.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/alo.rs
Oglas

Pevačica Stoja Novaković u poslednje vreme se retko pojavljuje u javnosti i međima, a sada je otkrila da se seli iz Beograda za Pulu. Takođe, pevačica nije propustila ni da prokomentariše svoje kolege.

- Uskoro se selim u Pulu, za nekih godinu dana najverovatnije. Neću prestati, ali ću biti na relaciji Pula-Beograd - priča Novakovićeva pa se osvrće na prijateljstva na estradi:

- Nema, ne postoji! LJubomora i sujeta je normalno da postoje, i prodavačice imaju koleginice koje su ljubomorne. Dobro je kada ima te takmičarske energije. Volim izazove.

Pročitajte još: Na sahranu mu je došlo samo dvoje kolega, a UMRO je ogorčen: Tri godine od smrti legendarnog POPARE iz serije "Srećni ljudi"

Stoja se zatim osvrnula na to što je nije bilo u javnosti.

- Ne mogu da se pojavljujem negde gde se pojavljuju neke nebitne face. Nekada, to se znalo šta i kako, gde su pevači, a gde su ostali. Nekako, ne vidim sebe sa nekim ljudima koji su nebitni. Ne bih sad da vređam, ali znate o čemu pričam. Ne snalazim se tu baš sa njima - kaže Stoja.

Kako kaže, nije tačno da je u svađi sa pevačicom Darom Bubamarom.

- Nije tačno, sa Darom sam na “zdravo, zdravo”. To što se ona pali na ove medije što vole da pecnu, to je već njena stvar. Meni je ona jako simpatična, volim što je sva onako lepršava i dobra je drugarica stvarno. Ona se samo brzo pali. Ja nikada ništa nisam rekla za Daru, a Seku Aleksić ne bih da komentarišem.

Po njenim rečima, sebe ne smatra “kraljicom bakšiša”.

- Svi su nešto “kraljevi bakšiša”. Ja nisam “kraljica bakšiša” nego sam jednostavno kraljica svog posla. Volim da zabavljam svoju publiku, a oni da me slušaju i gledaju. Kraljica bakšiša baš i nisam jer se obogatila i nisam nešto. Ne radim ja mnogo tih veselja, samo ponekad izuzetke, baš ko ima para. Ne mogu ja sa grane na granu- priča i dodaje:

- Takvo je vreme došlo, podržavam nekako mlade pevače. Drago mi je što ih ima, mene lično ne ugrožavaju. Treba im dati šansu.

Ne krije da se tokom cele karijere muči sa kilažom, ali i da će se možda vratiti u plavuše.

- I dan-danas se mučim sa kilažom. Mislim da nikada više neću biti mršava zato što nemam volju neku za neki trening, ne volim da se patim nego da jedem. Jedva čekam Božić da se dobro najedem. U plavu boje kose se možda i vratim, to se ne zna- kaže pevačica za “Blic”.

Pročitajte još: BORBA TITANA vredna 164 miliona dolara: Anđelina Džoli nije dostavila potrebne dokaze, sud dodelio prednost Bred Pitu

Za razliku od većine svojih kolega, ona ne radi za praznike.

- Za Božić i Svetog Nikolu sam uvek kod kuće, ne radim tada jer su to moji praznici- kaže Stoja koja sama spremi trpezu za porodicu i goste:

- Ne radi, sve radim ja. Uvek sam bila robinja u svojoj kući, šalim se. Sve normalno kao i kod svih. Sarma, pečenje, supice, čak i česnicu sama spremim. Gledam da sve stignem da to bude prava porodična idila.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas