Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Серија "Вера" је имала једну непланирану СЦЕНУ: "Само сам јој рекао да ћу урадити нешто и да се не изнендади"

Откривен непознат податак из серије

1676291359_Foto-Printscreen-YouTube-Art-Vista.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Арт Виста
Oglas

Серија "Вера" стекла је велику популарност. Прича је инспирисана храбром Вером Пешић која је стрељана са само 25 година, али је иза себе имала садржајан живот који је вредан снимања филма и серије. Њен лик у серји тумачи Јована Стојиљковић.

У серији Владимир Алексић тумачи лик њеног супруга Хајнца који је хомосексуалац, а из обостране користи њих двоје склапају брак.

- Прочитао сам сценарио за један дан, зато што је прича стварно добра и занимљива, и свиђа ми се, и драго ми је да добро кореспондира са публиком, да је гледана и да има позитивне реакције - рекао је Владимир Алексић гостујући у емисији "Шареница" на РТС-у и наставио:

- Оно што је мени занимљиво, јер смо углавном код нас у филмовима гледали, када се код нас приказује Други светски рат где су нацисти приказани увек као негативни ликове, овде сад (у серији "Вера") имамо причу, рецимо у случају мог лика, који ради за нацисте и Рајх, носи једну своју муку, једну своју тајну и у договору са Вером, они праве пакт. Свиђа ми се то што приказује једно време где није увек све црно-бело, где видимо колико је ту било превртања, колико су се људи мучили, које изазове су имали да би преживели, пре свега. Јер на крају дана ником се тај рат не свиђа - рекао је глумац Владимир Алексић.

Глумац је открио да је у једну сцену убацио своју реченицу, као и реакцију Јоване када ју је изговорио.

- Много ми се допада сцена када она (Вера) каже "ти мораш да ме ожениш", а ти кажеш "драга, мислио сам да ово никад нећеш питати". И то је запечаћено пољупцем. Оно је врхунски урађено - присетио се чувене сцене из серије "Вера".

- Тај пољубац, морам да ти кажем, уопште није био у сценарију. Ја сам само рекао на снимању Јовани (Стојиљковић): "Јована, урадићу ћу на крају сцене нешто, само немој да се изненадиш." Онда смо одиграли сцену, рекао сам "драга, мислио сам да ово никад нећеш рећи" и онда сам је узео и пољубио. То је био један једини пут. И она ми је рекла "ти ниси нормалан - закључио је Владимир.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas