· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Северина се огласила након оптужби Милана Поповића: Ево шта је поручила (ФОТО)

Милан Попивић недавно је јавно оптужио Северину којић да не жели да виђа њиховог сина Александра

1628168300_severina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Познати бизнисмен, представио је јавности, да певачица себи прави маркетинг на основу читаве ситуације, као и да је она та која не жели да виђа сина.

Прочитајте још: Немају основну културу и понашају се уличарски: Да ли знате које су најбезобразније светске звезде?

Упркос оптужбама, певачица се данас први пут огласила на Инстаграму новом фотографијом, која је изазвала лавину коментара. Северина је позирала у белој сукњици и топићу испод ког се назирао бикини, док је на глави имала огромни шешир, наочаре и широк осмех. 

Оно што је привукло велику пажњу је њена торба на којој су били извезени иницијали А и С, односно њени и њеног сина Александра, као и хаштаг да се љубав љубављу враћа.

Милан оптужио Северину да манипулише са дететом

Милан је Северину оптужио да је манипулисала малим Александром када је дечак изјавио да жели да живи са њом, као и није искористила термине да види сина које јој је суд доделио.

Прочитајте још: "Ништа не кријем од јавности, живим нормалним животом": Искрена певачица Милица Тодоровић

- Северини је, наравно, омогућено да виђа дете, иначе бисте одавно читали у медијима да јој се брани. Оно што је занимљиво је и то да за последњих 20 месеци о којима пише брижна мајка више од пола термина уопште није искористила с дететом, већ су са њим биле поново неке треће особе и службе за доставу хране - изјавио је Милан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.