· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Severina se oglasila nakon optužbi Milana Popovića: Evo šta je poručila (FOTO)

Milan Popivić nedavno je javno optužio Severinu kojić da ne želi da viđa njihovog sina Aleksandra

1628168300_severina.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Poznati biznismen, predstavio je javnosti, da pevačica sebi pravi marketing na osnovu čitave situacije, kao i da je ona ta koja ne želi da viđa sina.

Pročitajte još: Nemaju osnovnu kulturu i ponašaju se uličarski: Da li znate koje su najbezobraznije svetske zvezde?

Uprkos optužbama, pevačica se danas prvi put oglasila na Instagramu novom fotografijom, koja je izazvala lavinu komentara. Severina je pozirala u beloj suknjici i topiću ispod kog se nazirao bikini, dok je na glavi imala ogromni šešir, naočare i širok osmeh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ono što je privuklo veliku pažnju je njena torba na kojoj su bili izvezeni inicijali A i S, odnosno njeni i njenog sina Aleksandra, kao i haštag da se ljubav ljubavlju vraća.

Milan optužio Severinu da manipuliše sa detetom

Milan je Severinu optužio da je manipulisala malim Aleksandrom kada je dečak izjavio da želi da živi sa njom, kao i nije iskoristila termine da vidi sina koje joj je sud dodelio.

Pročitajte još: "Ništa ne krijem od javnosti, živim normalnim životom": Iskrena pevačica Milica Todorović

- Severini je, naravno, omogućeno da viđa dete, inače biste odavno čitali u medijima da joj se brani. Ono što je zanimljivo je i to da za poslednjih 20 meseci o kojima piše brižna majka više od pola termina uopšte nije iskoristila s detetom, već su sa njim bile ponovo neke treće osobe i službe za dostavu hrane - izjavio je Milan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.