Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СИГУРНО ЈЕ ТО ТАЈ": Наташа Тапушковић открила како је упознала љубав свог живота

Одмах су знали да им је суђено да буду заједно

1695201153_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-YouTube-jana-jevtovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/YоуТубе - јана јевтовиц
Oglas

Наташа Тапушкиовић је јавности постала позната након легендарне улоге Данице у филму "Лајање на звезде". Њено срце је у филму украо филозоф, а у приватном животу је љубав свог живота, Вука Тапушковића, упознала са 27 година.

- Имала сам 27 година и нисам била ни у каквој журби да сретнем 'господина правог', а наравно да ми је било веома непријатно што ме упознају с неким дечком на тај начин. Вукова кума, која је била убеђена да смо једно за друго, организовала је сусрет у 'Ступици', после представе 'Супермаркет', у којој сам играла. Пружио ми је руку, нисам чула како се зове, само сам помислила: 'Аха, ово је мој муж'. Моји одабири до тада су били сасвим супротни. Он је био толико различит од свих да сам помислила: 'Сигурно је то тај'. Свидео ми се због енергије, благости, топлине, племенитости, квалитета уз које сам могла да дођем до још боље себе", рекла је Наташа у једном интервјуу.

Одмах су знали да су једно другом суђени, па су се после месец дана верили.

- Живео је у Америци и тада је дошао на десет дана. После два-три дана обома нам је било јасно да смо једно другом предодређени. Месец дана касније смо се верили. Сачекали смо да завршим филм 'Живот је чудо' и венчали се после годину дана - испричала је раније глумица.

ГЛумица се није двоумила око промене презимена на венчању, јер како каже, желела је да се њена деца осећају као део целовите породице.

- Презиме Тапушковић узела сам да бих својој деци у доживљају породице омогућила целовитост. Као дете доживљавала сам мучне сцене у школи када ме питају за име и презиме оца и мајке, а морам да изговорим два различита. Сметало ми је што моја породица није једно, као да смо били распарчани. Не сматрам да је развод страшан, нити имам страх од сопственог, иако не бих волела да се то икада деси, али ми је најважније да моја деца све време гледају наш здрав однос и да што пре науче да буду у дослуху са својом интуицијом. Тако је нормално да се сад кад имам своју породицу, трудим да не понављам неке погрешне обрасце - искрена је била драмска уметница једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas