Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У јеку славе је Даница из "Лајања на звезде" напустила Србију и отишла да ради као бебиситерка: "Нисам била оптерећена тиме шта сам овде била"

Глумицу Наташу Тапушковић публика је заволела као матуранткињу Даницу Јанковић у култном филму "Лајање на звезде".

1703587617_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/ принтсцреен
Oglas

Глумицу Наташу Тапушковић публика је заволела као матуранткињу Даницу Јанковић у култном филму "Лајање на звезде".

- Родитељи су ми се развели и од моје седме године отац је живео у Београду. Нису се развели под тешким околностима, није било свађе, могла сам то и да разумем, али емотивно нисам могла да прихватим тај губитак. Често сам била усамљена и чекала сам с кључем око врата другарице да изађу на улицу да се играмо. Имала сам спектар својих делатности којима сам прекраћивала време. У ћевабџиници, надомак куће, често сам помагала момцима и с њима правила ћевапе, доводила кући малу децу из оближњег парка да их припазим. Мама ми није одређивала време када ћу да се играм, или учим, имала сам слободу. Патила сам због развода родитеља, али мој проблем је био друге природе. Отац је долазио сваког викенда да ме посети. Петак сам једва чекала, а недељу, када би се враћао, мрзела сам све доскоро, док нисам добила своју децу. Тада сам зацелила те ране - испричала је Наташа.

Иако је глумица била миљеница публике од тренутка када се појавила у култном филму „Лајање на звезде“, решила је у једном животном периоду да остави глуму и посвети се другом послу. Тада је одлучила да, у време бомбардовања, напусти Србију и оде у Италију.

- Нисам више била сигурна да ли ћу се бавити овим послом. За месец и по дана савладала сам језик и запослила се као бебиситерка у Болоњи. Нисам била оптерећена тиме шта сам овде била. Добро сам зарађивала, путовала. После годину дана осетила сам да ми недостаје моја земља, људи које волим и вратила сам се. Ни сада ми не би било тешко да радим било шта да преживим. Не бојим се ако глуме нема, могу да се снађем и да издржим и кад немам довољно новца - рекла је тада она.

Наташа је и даље активна у глуми, а гледали смо је у серијама „Живот је чудо“, „Фолк“, као и у филмовима „Шишање“ и „Споменик Мајклу Џексону“.

Када је у питању њен приватни живот, са 27 година упознала је Вука у којег се заљубила, а њих двоје су се касније венчали и добили две ћерке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas