Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Син Марине Туцаковић први пут проговорио о борби своје мајке са раком: "Рекли смо јој имаш 10 дана"

Лаћа Радуловић открио непознате детаље о борби своје мајке са опаком болести

1640589613_laca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Марина Туцаковић, преминула је 19. септембра, након дуге и тешке борбе са раком дојке, а њен старији син Лаћа, гостујући у једној емисји, по први пут је изнео непознате детаље о њеном сазнању и борби са опаком болести:

Прочитајте још: Ана и Бастијан КУПИЛИ ЈЕЛКУ, па се "ПОСВАЂАЛИ" око музике у колима, али имају добар разлог (ВИДЕО)

- То је било јако чудно вече. Имала је неки грип, баш је слабила. Пар месеци јој се стање погоршавало, мислили смо да је бактерија. Она се ужасно плашила лекара, довели смо је тата и ја пред свршен чин. Рекли смо јој имаш 10 дана да се припремиш и да идемо заједно да се прегледаш пошто сумњамо на неку болест - започео је причу Лаћа у "Новом јутру" и открио да у почетку није имала неке симптоме:

"Мислила је да ће да прође"

- Имала је често проблем са стомаком. У том тренутку нам је рекла да има рак дојке. Просто је знала то две године и није хтела да каже. Био је страх од лекара, мислила је да ће да прође. Био је шок првих десет минута и онда одмах акција. Први дан бробе. Није имала неке симптоме. Када су се десили симптоми, то је било то - додао је и испричао да нису желели да у јавности превише причају о њеној борби:

- Својим најближим пријатељима нисам рекао. Нисмо хтели да ширимо. Било је ту пар правих пријатеља, од Јелене Карлеуше, Здравка Чолића, Боки 13..

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas