Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Sin Marine Tucaković prvi put progovorio o borbi svoje majke sa rakom: "Rekli smo joj imaš 10 dana"

Laća Radulović otkrio nepoznate detalje o borbi svoje majke sa opakom bolesti

1640589613_laca.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Marina Tucaković, preminula je 19. septembra, nakon duge i teške borbe sa rakom dojke, a njen stariji sin Laća, gostujući u jednoj emisji, po prvi put je izneo nepoznate detalje o njenom saznanju i borbi sa opakom bolesti:

Pročitajte još: Ana i Bastijan KUPILI JELKU, pa se "POSVAĐALI" oko muzike u kolima, ali imaju dobar razlog (VIDEO)

- To je bilo jako čudno veče. Imala je neki grip, baš je slabila. Par meseci joj se stanje pogoršavalo, mislili smo da je bakterija. Ona se užasno plašila lekara, doveli smo je tata i ja pred svršen čin. Rekli smo joj imaš 10 dana da se pripremiš i da idemo zajedno da se pregledaš pošto sumnjamo na neku bolest - započeo je priču Laća u "Novom jutru" i otkrio da u početku nije imala neke simptome:

"Mislila je da će da prođe"

- Imala je često problem sa stomakom. U tom trenutku nam je rekla da ima rak dojke. Prosto je znala to dve godine i nije htela da kaže. Bio je strah od lekara, mislila je da će da prođe. Bio je šok prvih deset minuta i onda odmah akcija. Prvi dan brobe. Nije imala neke simptome. Kada su se desili simptomi, to je bilo to - dodao je i ispričao da nisu želeli da u javnosti previše pričaju o njenoj borbi:

- Svojim najbližim prijateljima nisam rekao. Nismo hteli da širimo. Bilo je tu par pravih prijatelja, od Jelene Karleuše, Zdravka Čolića, Boki 13..

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas