Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNICI

Ana i Bastijan KUPILI JELKU, pa se "POSVAĐALI" oko muzike u kolima, ali imaju dobar razlog (VIDEO)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger podržali Novu godinu u ekološkom duhu.

1640525225_ana-ivanovic.png
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju skladan i srećan brak, a nedavno su oduševili pratioce slikom svoje, mnogi bi rekli skromne, jelke. NJih dvoje se očigledno ne opterećuju skupim i glamuroznim novogodišnjim ukrasima, a sada su otišli korak dalje.

Na Tviteru se proširio snimak reklame u kojoj su glavni glumci upravo naša slavna teniserka i njen suprug. Cilj reklame je da se podigne svest o kupovini novogodišnjih jelki koje su proizvedene na fer način.

Pročitajte još: ZVONE JE ROKER NA TATU: Sin Željka Bebeka ima PREPOZNATLJIV izgled i talenat (FOTO)

U spotu su Ana i Bastijan prikazani kao supružnici koji imaju potpuno drugačiji ukus u svemu, od radija koji će se slušati u kolima, do načina na koji dekorišu novogodišnje kolačiće, da li je tako i u stvarnom životu, ne znamo, ali definitivno izgledaju srećno.

Pratioci su oduševljeni i mnogi su podržali njihovu borbu za fer uzgajanje novogodišnjih jelki, mada je bilo i skeptika koji su naveeli da je pametnije da se opredele za veštačke jelke i na taj način izbegnu seču "nedužnih" stabala. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas