Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СИН ЦГ ПОЛИТИЧАРА: Верила се Марија Каран

"СЛАЖУ се, воле се и љубав једноставно цвета."

1695329322_Marija-Karan-svekar.jpg
Фото: АТА имагес, Танјуг/Милица Лекић
Oglas

Марију Каран верио је дечко Марко Гвозденовић, син црногорског политичара Бранимира Гвозденовића, који је иначе био министар у влади Црне Горе из периода власти Мила Ђукановића и његове странке ДПС.

Како Курир сазнаје, глумици је бизнисмен прстен на руку ставио у августу на заједничком летовању у Црној Гори. Да су се једно другом обећали на вечну љубав, коју ће у наредном периоду крунисати браком, чувају од јавности због њеног бившег мужа Џоела Лубина.

- Све се одиграло у Росама. Марија није очекивала да ће бити запрошена. Од почетка забављања веза им је лепа. Слажу се, воле се и љубав једноставно цвета. Кад је извадио прстен и питао је да се уда за њега, одмах је пристала. Проблем јој представља једино то што није у добром односу с бившим мужем, па је страх како ће он реаговати и због тога не жели да се јавно зна да се опет удаје. Додуше, ситуација ни код Марка није баш сјајна. И он се брзо развео, после неколико месеци брака, па је испало да је Марија "крива". И једно и друго су желели да ову интиму сачувају за себе, али шта је ту је - прича извор.

 

Иако су обоје из Подгорице, Марија и Марко су се упознали у Лондону, на вечери са заједничким пријатељима.

Марија је својевремено истакла да су много путовали, упркос тешком усклађивању заједничког времена са обавезама које имају. Ценили су заједничке тренутке и маштали о времену кад ће стално бити заједно, уз много узајамног поверења и велике подршке.

Из ПР тима Каранове су поручили да немају коментар, а Марија и Марко нису одговарали на позиве.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas