Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Син Мајкла Дагласа је због дроге био 7 година у затвору, а сада открива шта му је ОТАЦ ПОРУЧИО (ФОТО)

Камерон Даглас је имао тешку младост, али се ишчупао из канџи дроге.

1618820135_Daglas.PNG
Фото: Instagram/ screenshot cameronmorrelldouglas
Oglas

Камерон Даглас (42) се укључио у кампању о менталном здрављу, а недавно је испричао и како је изгледало бити син славног глумца.

Прочитајте још: Будите КРАЉИЦА ПЛАЖЕ: Ове године понесите ЈЕДНОДЕЛНИ купаћи, ево и зашто (ФОТО)

Камерон је јавно испричао колико му је било тешко одрастање уз славног оца и како је успео да потпуно преокрене живот управо захваљујући оцу Мајклу Дагласу (76) и маћехи Кетрин Зити Џонс (51). Камерон је Мајклон син из првог брака са Диандром (65).

Књига и путовања
Камерон је написао књигу "Long Way Home", а главна порука му је да су путовања најбољи начин да се човек образује.

- Са Кетрин у друштву је увек фантастично и лепо - рекао је Камерон о маћехи.

Камерон обожава Кетрин Зиту Џонс

Камерон је причао о тешким тренуцима кроз које је пролазио током живота. Он је неколико пута ухапшен због коришћења дроге и провео је седам година у затвору. Данас је отац двоје деце.

Прочитајте још: Гучи слави 100. рођендан: ЦРВЕНА БОЈА И СОМОТ враћају се на велика врата (ФОТО/ВИДЕО)

- Моја породица је увек имала најбоље намере, а отац ми је говорио када сам био мали "Камероне, постоји много предности бити Даглас и много лоших, а надам се да ћеш ти само користити предности". Тих речи сам се стално сећао када ми је било тешко - рекао је Камерон.

Када се Камерон родио Мајкл Даглас је тек градио каријеру, а син се сећа да је увек чекао оца. Мајкл му је говорио "нисам ти пријатељ, него отац", а Камерон му је одговарао: "Желим да будеш оба, а не само отац!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas