· · Коментари: 0

Син Миленка Заблаћанског је кренуо ОЧЕВИМ СТОПАМА: Ретко ко зна да га стално гледамо на малим екранима (ФОТО)

Миленко има два сина, Ивана и Николу

1670505773_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov.jpg
Фото: Архива Новости - В. Данилов

Легендарни глумац Миленко Заблаћански би данас напунио 67 година. Прославио се улогама у серијама  "Породично благо" и "Бољи живот", а трагично је настрадао у саобраћајној несрећи. Иза себе је оставио бројне глумачке успехе.

Био је ожењен кореографкињом и балерином Снежаном Заблаћански, а имају синове Ивана и Николу.

 

Прочитајте још: "Само је поплавео и онесвестио се": Син легендарног музичара (11) хитно превезен у болницу

 

Иван је кренуо очевим стопама и остварио се као глумац. Мало људи зна да га чешто виђамо на малим екранима и да је тумачио улоге у многим серијама које су популарне код нас. Неке од њих су "Клан", "Убице мог оца", "Коло среће" и "Случај породице Бошковић".

 

- Када је Миленко погинуо, имао сам 18 година и већ желео да упишем ФДУ. Тата и мама водили су ме често као клинца у позориште. Сећам се да сам волео да седим поред портирнице, у колима из "Бриљантина". Ето, данас играм у тој представи... Верујем да сам од оца наследио професионалан однос према послу. Никад не касним, увек сам у "ниском старту" пред пробу или представу. Иначе, тату сам посебно волео да гледам као Џорџина у "Срећним људима", на Теразијама у "Херојима"- рекао је Иван Заблаћански својевремено.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.