Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Син Жике Јакшића има необично занимање: Очева је копија, а прошле године је стао на "луди камен" (ФОТО)

Старији син Жике Јакшића један део живота провео је у Немачкој

1666512518_zikajaksic-muzicar3009201701.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Старији син Жике Јакшића оженио се 6. маја 2021. године, а церемонија је одржана у Немачкој у строгој тајности. Андрија је своју израбраницу, Јехославу Јакшић, запросио након две године забављања.

Жикин први наследник један део свог живота провео је у Немачкој, где се преселио са мајком након развода родитеља. Међутим, он и његова лепша половина недавно су одлучили да се врате у Србију. Сада живе сви заједно  на Бежанијској коси код водитеља, а Жика не крије да се међусобно дивно слажу и поштују, открио је једном приликом за "Story".

 Жикин старији син признао је да су му брак представљали као затвор и да га је то највише плашило када је реч о женидби. Међутим, убрзо је променио мишљење и сад ужива са својом супругом:

- Месец дана током заједничког одмора имао сам прилику да посматрам Јехославу, и посматрам да ли је темпераментна или повучена девојка. Одмах ми се допала, а по узору на своје родитеље после две године забављања сматрао сам нормалним да је запросим. Многи су ми рекли да је брак затвор, али ја уживам. Никад ми није било лепше у животу - изјавио је својевремено  Јакшићев наследник за "Story".

По занимању, Андрија је енолог, односно стручњак за вина.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas