Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЈАЈ У ТАМИ:'' Нека ти плове бродови морима моје љубави'', љубавна прича Масима Савића и Беби Дол

Беби је била велики део његовог живота, а онда се све прекинуло

1671866580_Masimo-i-Bebi-Dol.jpg
Фото: Игор Маринковиц/АТА
Oglas

Музичар специфичне боје гласа, Масимо Савиц напустио нас је 23.децембра. Овај цењени певач, преминуо је изненада у 61.години живота. Како су његова ћерка и супруга написале на друштвеним мрежама, борба за живот је била кратка, а он је боловао од рака плућа.
Регион је потресла тужна вест, а његова некадашња велика љубав, Беби Дол огласила се речима:
- Затекли сте ме овом вешћу. Масимо  је био велики човек и уметник. Памтићу га само по добром. Нисам знала да је боловао. Тужна сам... Саучешће породици.- рекла је она за Курир.

Прочитајте још: Нина Бадрић се опростила од Масима Савића: "Веровала сам да је ово само још једна битка" (ВИДЕО)

Беби је својевремено говорила о романси са колегом, упознавању и како га је доживела први пут:
- Таман сам се вратила из Египта и била сам у неком авиону, када су ми пришли људи да упознам Масима Савића. Он је био пристојан, сећам се тада је имао велики хит. Одмерила сам га, али да се нико не увреди, помислила сам да је геј - говорила је Беби Дол искрено.
Међутим, касније се развила љубав између њих. О том периоду живота, Масимо се присећао:
- То је било једно врло весело друштво, од отприлике десетак људи. И били смо луди као пушка, свих десет. Увек је било неке лове, није било важно јесам ли зарадио ја, или Беби, или неко трећи. Живели смо на врло високој нози све до рата. Живели смо интензивно, лепо, узбудљиво, авантуристички. Нисмо тада знали како је то добро. И онда смо све зезнули. Престала је комплетна комуникација, животи иду даље и то је то - изјавио је Масимо.

Прочитајте још: Преминуо Масимо Савић

Њих двоје су били јако складан пар, иако је можда тешко поверовати у то. Беби Дол је увек истицала како је упознала његову мајку и да ју је она много волела.

Они су се на крају ипак раздвојили, а разлог никада није откривен, већ је певачица имала спремну причу.

- Нисмо могли да се договоримо где ћемо бити. Да ли у Истри, Загребу или Београду - рекла је она.

Остаће да памтимо овог јединственог извођача, као и стихове његових песама, попут оних:
''Знају нас сви, за тебе ја сам сад странац у ноћи...''

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas