Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Слађа Алегро открила са којом певачицом не разговара

Певачица је углавном добра са колегама, али има и оних са којима су јој се путеви раздвојили

1617007550_kartel_16052019_00007.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Слађа Алегро, гостујући у једној емисији открила је у каквим је односима са колегама и да ли постоји особа на естради са којом не разговара.

Прочитајте још:  "Лековито је бити Дијана Ерски": Ива Штрљић о улози у популарној серији и о томе зашто модна креаторка увек носи само једну рукавицу (ВИДЕО)

- Све је могуће када нешто желите. Ја сам неко ко нема никакав лош однос ни са једним колегом, колегиницом. Андреану (прим. аут. Чекић) наведем као некога са ким ме је живот раздвојио, путеви су нам се разишли, али нема зле крви. Са људима са естраде сам заиста у лепим односима, коректним, без обзира што би можда неко рекао да није баш тако. Ја мислим да је могуће да се оствари пријатељство на естради, ако је могуће. Има сујете, постоји, али ја на својој кожи нисам осетила. Можда некада неко каже из куртоазије да је нешто лепо, али имам безброј колега који су увек ту да похвале. Са Секом, Цецом, Пеђом Меденицом, Адилом, они су ми породица - рекла је Слађа у емисји "Викенд специјал - Премијера" и испричала све о односу са Секом Алексић:

- Сека и ја причамо о свакодневним обавезама, животу, избегавамо неке ружне теме, Секина породица је увек ведра и насмејана, поготово када су у свом дому. То дружење траје сатима, некад заборавимо и кад смо дошли, а онда схватиш да је време деци за спавање. Спремамо храну, лепо поједемо, нас две о женским темама, Зоран и Вељко обично у другој просторији неке своје теме и ето - закључила је певачица у емисији "Премијера-Викенд Специјал".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas