Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СЛАВИЦА ЈЕ ЗА СВЕ КРИВА" Ванбрачни син Роквића ОТКРИО ИСТИНУ која ШОКИРА

Син Маринка Роквића открио истину о Славици због које јој се годинама диве.

1707831596_156225_svadba-21062018-00209_f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Славица Рокивћ, жена певача Маринка Роквића, одувек је словила за посебну жену којој је на првом месту увек био склад у породици. Ништа није препуштала случају, па тако није желела да дозволи да ванбрачни син певача одраста без оца. Осим тога, била му је главни ветар у леђа у каријери, док је од наследника успела да створи вредне, поштене и добре људе.

Када је Маринко преминуо, Дарио се од њега опростио потресним речима.

"Тешка срца говорим збогом легенди. Почивај у миру, тата. Волим те. Пази на нас док се не сретнемо поново", написао је тада.

Иначе, 1980. године Маринко је имао авантуру из које је рођен његов најстарији син Дарио. Чим је утврдио да је дете његово, признао га је. 1984. године је упознао садашњу супругу Славицу која је из Загреба дошла у Београд. Следеће године су се венчали и добили сина Николу, а две године касније Марка.

- То се десило... Мислим десило се како се десио. Он се родио из неког, да кажем, сусрета. То није била веза нити забављање, па ја једноставно нисам био сигуран да је дете моје. И зато сам рекао да ми је тад била та памет ја бих одмах отишао и проверио. Међутим, младост, лудост... Ја тад нисам био ни ожењен - испричао је Маринко својевремено за медије.

Славица је добила велику подршку и симпатије јавности када је наговорила Маринка да призна Дариа, сина којег је добио у ванбрачној вези, који данас са целом породицом, а поготово са браћом, има хармоничан однос.

За разлику од неких својих колега, Маринко никада није желео да оповргне очинство, те је отворено признао да има наследника који је рођен у Сарајеву, иако је веза са његовом мајком Милом била кратког даха.

- Мама ми је рекла да идемо да упознам оца. Био сам узбуђен, било је лепо. Када смо се угледали, он ме је загрлио и пољубио. Следећи пут смо се видели у Београду, када сам имао девет година, тада сам се већ мало опустио - испричао је једном приликом Дарио, који се давних дана са мајком одселио у Канаду.

Мада нису имали заједничко детињство, Никола, Марко и Дарио имају веома близак однос и посећују се кад год могу.

- За то што смо овакав “тројац” можда је најзаслужнија њихова мајка Славица. Водила ме је са њима на летовање, на Маринков новогодишњи наступ... Свака јој част, неко други ме не би тако прихватио.

Дарио је са Маринком био у контатку до његове смрти.

- Био је јако поносан на све нас, шта смо постигли и како смо добри родитељи према нашој деци. Велика је ствар што смо блиски. И моја, Маркова и Никоилна деца су блиска. Синови не слушају Маринкове песме, јер не говоре српски, али су свесни да је њихов деда био велика звезда - открио је Дарио и признао:

- Од оца сам наследио да сам вредан, али не и таленат за певање.

Дарио и данас живи у Канади, оженио Португалком Надиом која му је подарила два сина: Ромеа и Матеа.

Маринкова супруга никада није правила разлику међу њима, а то је и јавно показала.

„Кажу да крушка не може да падне испод дрвета јабуке. За вашег оца и мене породица је била светиња. Поносна сам мајка јер сте ти, Марко и Дарио са својим предивним женама и дечицом направили мале храмове љубави од својих породичних гнезда где свака молитва из срца и душе прераста у животну радост“, поручила је Славица и додала:

„Радујмо се заједно, децо моја драга“, гласе речи Славице Роквић које је упутила и Маринковом ванбрачном сину. Она је овим гестом одушевила кориснике Инстаграма и добила велики број лајкова за коментар.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas