Oglas
· · Komentari: 0

"SLAVICA JE ZA SVE KRIVA" Vanbračni sin Rokvića OTKRIO ISTINU koja ŠOKIRA

Sin Marinka Rokvića otkrio istinu o Slavici zbog koje joj se godinama dive.

1707831596_156225_svadba-21062018-00209_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Slavica Rokivć, žena pevača Marinka Rokvića, oduvek je slovila za posebnu ženu kojoj je na prvom mestu uvek bio sklad u porodici. Ništa nije prepuštala slučaju, pa tako nije želela da dozvoli da vanbračni sin pevača odrasta bez oca. Osim toga, bila mu je glavni vetar u leđa u karijeri, dok je od naslednika uspela da stvori vredne, poštene i dobre ljude.

Kada je Marinko preminuo, Dario se od njega oprostio potresnim rečima.

"Teška srca govorim zbogom legendi. Počivaj u miru, tata. Volim te. Pazi na nas dok se ne sretnemo ponovo", napisao je tada.

Inače, 1980. godine Marinko je imao avanturu iz koje je rođen njegov najstariji sin Dario. Čim je utvrdio da je dete njegovo, priznao ga je. 1984. godine je upoznao sadašnju suprugu Slavicu koja je iz Zagreba došla u Beograd. Sledeće godine su se venčali i dobili sina Nikolu, a dve godine kasnije Marka.

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje, pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen - ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

Slavica je dobila veliku podršku i simpatije javnosti kada je nagovorila Marinka da prizna Daria, sina kojeg je dobio u vanbračnoj vezi, koji danas sa celom porodicom, a pogotovo sa braćom, ima harmoničan odnos.

Za razliku od nekih svojih kolega, Marinko nikada nije želeo da opovrgne očinstvo, te je otvoreno priznao da ima naslednika koji je rođen u Sarajevu, iako je veza sa njegovom majkom Milom bila kratkog daha.

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio - ispričao je jednom prilikom Dario, koji se davnih dana sa majkom odselio u Kanadu.

Mada nisu imali zajedničko detinjstvo, Nikola, Marko i Dario imaju veoma blizak odnos i posećuju se kad god mogu.

- Za to što smo ovakav “trojac” možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup... Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio.

Dario je sa Marinkom bio u kontatku do njegove smrti.

- Bio je jako ponosan na sve nas, šta smo postigli i kako smo dobri roditelji prema našoj deci. Velika je stvar što smo bliski. I moja, Markova i Nikoilna deca su bliska. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme, jer ne govore srpski, ali su svesni da je njihov deda bio velika zvezda - otkrio je Dario i priznao:

- Od oca sam nasledio da sam vredan, ali ne i talenat za pevanje.

Dario i danas živi u Kanadi, oženio Portugalkom Nadiom koja mu je podarila dva sina: Romea i Matea.

Marinkova supruga nikada nije pravila razliku među njima, a to je i javno pokazala.

„Kažu da kruška ne može da padne ispod drveta jabuke. Za vašeg oca i mene porodica je bila svetinja. Ponosna sam majka jer ste ti, Marko i Dario sa svojim predivnim ženama i dečicom napravili male hramove ljubavi od svojih porodičnih gnezda gde svaka molitva iz srca i duše prerasta u životnu radost“, poručila je Slavica i dodala:

„Radujmo se zajedno, deco moja draga“, glase reči Slavice Rokvić koje je uputila i Marinkovom vanbračnom sinu. Ona je ovim gestom oduševila korisnike Instagrama i dobila veliki broj lajkova za komentar.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas