Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славље у породици Роквић: Огласила се Славица - "Воли те твоја бака" (ФОТО)

Никола и Бојана Роквић данас славе први рођендан својој мезимици Ангелини

1706188156_798e1aefeefe4ee56b00783d2453858b583e8e9f.jpg
Фото: Инстаграм/Принтскрин/бојанабаровиц
Oglas

За породицу Роквић је данас важан и веома срећан дан. Најмлађе дете Николе и Бојане Роквић, ћеркица Ангелина, пуни годину дана.

Поводом првог рођендана огласила се и Николина мама Славица која не крије колико је поносна бака.

– И да радост буде још већа, после Драге на свет долазиш ти драга моја Ангелина. Обојивши дане у најлепше боје среће…. Да својим постојањем зачиниш бакину стварност најдивнијим зачинима, од којих и туга подиже руке. Од толике среће сузе су лиле, али оне радосне. У случајност сам одавно престала да верујем. Јер историја се понавља. Како је твој тата од трена када се родио био копија свога оца, тако ти сада личиш на свога Николу. Срећан ти први рођендан бакино сунце. И не заборави, саткана си од љубави и радости, а и само ти име говори да си анђео божански. Погледом дотакни звезде, осмехом развесели тужне, нека ти небо граница буде, добротом у другима пробуди добро, љубав и веру у људе. Воли те твоја бака – написала је Славица на свом Инстаграм профилу, док су се у коментарима низале честитке.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Славица Роквић

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas