Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због овог потеза 14 година не прича са породицом: Кристијан Бејл, оженио је СРПКИЊУ, а његов доказ љубави према супрузи је невероватан

Глумац кога наши гледаоци обожавају

1657523360_kristijan-bejl.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кристијан Бејл, један је од најомиљенијих страних глумаца, како због својих феноменалних улога, тако и због сазнања да је оженио жену са наших простора.

Прочитајте још: Александра ПРИЈОВИЋ и Филип ЖИВОЈИНОВИЋ направили ХАОС, умешали се и други певачи: "Марш ти. Јел могуће да си ово..." (ФОТО)

Славни глумац већ годинама је у срећном браку са Србославом Сиби Блажић, са којом има ћерку и сина.

Пре 14 година, Бејл је прекинуо сваки контакт са мајком и сестром, јер су се јако лоше понеле према његовој супрузи. Наиме, Кристијан је према писању страних медија, 2008. године, буквално физички избацио сестру и мајку из хотелске собе, јер су све време вређали Сиби, зато што је Српкиња.

- Не знам шта му је било те вечери. Урлао је на нас без разлога, а његова супруга Сандра, коју сам срела неколико пута, то је све у тишини посматрала. Кристијан нам јако недостаје, али он не одговара ни на наше позиве, мејлове, ни рођенданске честитке, а чак је и неколико пута променио и број телефона. Како бих знала како изгледа, тражим га по интернету, а понекад, када се фотографише с ћерком, могу да видим и како моја унука расте - изјавила је једном приликом мајкла Кристијана Бејла, преноси Стил Курир.

Како би својој избарници доказао љубав, Кристијан је одлучио да пређе у православље. Њихов брак, један је од најскладнијих у Холивуду, а славни глумац где год да гостује или даје интервјууе, не може, а да не спомене своју супругу Сиби. Буквално је очаран њом.

- Моја супруга је невероватно јака жена. Снажна и отресита, не трпи било какве глупости и зато је волим. Како се понашам код куће, то доста зависи од улоге за коју се спремам, али мојој Сиби се то свиђа. То можете да гледате на два начина - с једне стране неко би рекао 'јадна жена, сигурно јој није лако да се ности са тим', а с друге стране можете да јој завидите и кажете 'каква срећница, у исто време може бити с толико различитих мушкараца' - рекао је својевремено Бејл, преноси Стил

Кристијан Бејл и Србослава, имају ћерку Емелин и сина Џозефа

Ко је Србислава Сиби Блажић?

Србислава је рођена 1970. године, а пре него што је започела везу са Кристијаном Бејлом, бавила се манекенством. Иначе, родитељи од Сиби Блажић, пре више од педесет година, напустили су Београд и преселили се у Америку, где је Сиби и рођена.

Кристијана је упознала, тако што је његов ментор, након доласка у Холивуд била је Винона Рајдер која му је помогла да добије ангажман у филму "Литтле Wомен" из 1994. у којем је она играла главну улогу. Шушкало се да је Бејл на све начине покушавао да заведе Винону, али она је одбила његово удварање. Потом је утеху пронашао у глумици Саманти Матис.

Међутим, Винона и Кристијан остали су добри пријатељи, а крајем деведесетих, Бејл је на једној од забава Рајдерове, упознао њену личну асистенткињу, веровали или не, Сиби Блажић. Она је Винони помагала на снимању филмова "Гирл, Интерруптед" и "Аутумн Ин", преноси Стил. Славни глумац је иначе четири године млађи од своје супруге, а  од првог дана нису се раздвајали, венчали су се 2000. године у Лас Вегасу.

Прочитајте још: Николина Пишек зарађивала и до 50 000 евра месечно: Водитељка открила како је долазила до новца

Сибин отац, Слободан Блажић својевремено је новинарима рекао да је Кристијан, насупрот имиџу који има, изузетно миран и сталожен човек, као и да инсистира на томе да његова кћерка Емелин научи и матерњи језик.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas