Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СЛЕДИЛА САМ ПОРОДИЧНУ ТРАДИЦИЈУ": Љиљана Благојевић открила чиме би се бавила да није запловила у глумачке воде

Глумица је чак и осмислила занимљиву тактику како да саопшти своју одлуку да се бави глумом мајци

1694087948_Foto-Ataimages.rs-Ljiljana-Blagojevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Љиљана Благојевић је откирла чима би се бавила да није упловила у глумачке воде. Она је студирала хемију, али је тај факултет напустила и одлучила да покуша д аупише ФДУ у Београду.

- Студирала сам хемију, следећи породичну традицију, али онда сам отишла на глуму. Волим овај посао и за њега никад нисам болесна, он ме оздрављује. Кроз њега сам сазрела као особа, много сам урадила на себи, и нисам се запустила као многи интелектуалци. И опет бих га изабрала јер нема лепшег посла од тога да једно вече играте краљицу, а сутрадан играте уличну даму. Проживите хиљаду живота које у овом нашем малом космосу и овој сиромашној земљи не бисте могли да проживите никако другачије - испричала је Љиљана за ТВ Екран и додала како је решила да оде на ФДУ.

- Наиме, одлучила сам да тајно полажем пријемни на ФДУ у Београду. Када су ме примили, плакала сам на повратку кући од среће и зебње. Мајци сам казала да се удајем, на шта је она занемела и села и тек касније јој признала да сам се шалила и да сам "само" уписала глуму. Била је то добра тактика јер су јој студије уместо удаје звучале као цвркут птица - закључила је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas