Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је фатална заводница и снимила је експлицитне сценене са нашим славним глумцем: Важи за велику даму, а београдски живот је заменила сеоским (ФОТО)

Данас живи на селу

1653319410_slavko.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Наша славна глумица била је једна од најфатлнијих жена на просторима бивше Југославије. Пре више од 40 година снимила је легендарну експлицитну сцену са Славком Штимцем у филму "Сјећаш ли се Доли бел".

Прочитајте још: Миланче из "Отворених врата" ПОСТАО ЕПИСКОП: Замонашио се пре 26 година, а ево како је причао о свом некадашњем животу (ФОТО)

- Била сам студент треће године глуме када је мој асистент Бора Стјепановић довео Емира на класу да нас види. Нисам ни сањала да могу да добијем улогу. Велики редитељ је седео са нама и необавезно причао. После неколико дана тражили су ми све моје фотографије из детињства. Донела сам. То је било све. Прошло је пролеће, отишла сам на камповање када ми је у камп стигао телеграм да се хитно јавим у "Сутјеска филм". Отишла сам у Сарајево и те јесени је кренуло снимање. Значи, без пробног снимања, кастинга и осталих зајебанција. А знате зашто? Када знате шта хоћете и када нађете оно шта сте осмислили, а притом сте сигурни у себе, нису вам потребни ни кастинзи ни аудиције - испричала је глумица једном приликом за Курир.

Ово је само једна у низу значајних улога једне од наших највећих глумица, чију су каријеру обележиле велике роле попут оних у "Бољем животу", "Полицајцу с Петловог брда", "Бошку Бухи", "Салаш у Малом Риту", "Живот је леп" и многе друге.

Данас, Љиљана Благојевић и њен супруг, драмски писац Синиша Ковачевић, већ неко време живе ван Београда, тачније у Сурдуку у Старој Пазови.

Прочитајте још: Милена Дравић покорила је Кан 1980. године, а КАНСКУ НАГРАДУ је јавно поцепала по повратку у Београд: ЕВО и зашто

 

Живот у престоници пар је заменио сеоским животом. Како је објаснила тренутно јој прија такав живот, а јако је срећна када је посећују унуке Миона и Аника и ћерка Калина.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas