Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ванилице по рецепту Љиљане Благојевић: Позната глумица их припрема за своју УНУКУ на посебан начин (ФОТО)

Љљана Благојевић ужива у спремању посластица за своју унуку, а рецепт за ванилице је поделила са својим пратиоцима на Инстаграму

1706529552_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-ljiljana_blagojevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - љиљана_благојевиц
Oglas

Старинска посластица која се обожава већ генерацијама припрема се и у дому Љиљане Благојевић.

Ко још не воли ванилице?

Ова старинска посластица буди најлепше успомене код свих генерација. Наше баке су обожавале да их праве, а стари рецепти преносе се с колена на колено и увек су идеалан избор када желите нешто слатко да се почастите или да послужите госте.

Ванилице се праве од једноставних састојака, па свако може да их направи без много муке, али најлепше је када се праве у друштву!

То зна и глумица Љиљана Благојевић, која је пре пар година поделила свој рецепт за ванилице, које су биле посебно слатке јер је имала најслађу помоћницу– своју унуку Миону!

Ванилице Љиљане Благојевић

Прослављена глумица поделила је састојке које користи да би направила ванилице са својом унуком.

Она користи:

пола литре млека
пола квасца
мало шећера
једно јаје
300 грама масти
пола килограма брашна

Од наведених састојака замесите тесто, малом чашом или модлом за ванилице вадите колутиће и ређајте на плех који је намазан машћу и брашном, па пеците у загрејаној рерни.

Када је тесто печено, филујте их џемом по избору, спајајте и уваљајте у ситан шећер.

Ванилице Љиљане Благојевић и њене унуке испале су савршено и преко слике!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas